Astrologul Minerva s-a angajat la BNR. Ce nu mai are voie să facă în noua postură

Badea Violeta 11.08.2022, 18:15
Astrologul Minerva s-a angajat la BNR. Ce nu mai are voie să facă în noua postură

Gabriela Dima sau Minerva, așa cum este cunoscută de publicul larg, este, fără dar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în astrologie din țara noastră. Aceasta este absolventă a Facultății de Drept și a celei de Actorie. În anii 90, astrologul a profesat ca jurnalist, apoi a absolvit Facultatea de Psihologie. În trecut, ea a lucrat în cadrul Companiei Poșta Română, iar acum a început o nouă aventură la BNR. Iată ce nu mai are voie să facă în noua postură!

Minerva, angajată la BNR. Ce interdicție are astrologul

Ca să-şi câştige existenţa, Minerva, acum în vârstă de 64 de ani, a luptat mult și a încercat mai multe profesii. A fost jurist, psiholog, a terminat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, apoi a făcut presă timp de 20 de ani, dezvăluia astrologul, în urmă cu ceva timp, pentru avantaje.ro.

„Mi-am abandonat profesiile… cea de jurist (am fost procuror), sunt psiholog și am terminat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, apoi am făcut presă timp de 20 de ani, sunt scriitor, am un doctorat în Filologie.”, declara Minerva pentru sursa menționată mai sus.

Acum, aceasta a lăsat și astrologia deoparte și s-a angajat la Banca Națională, pe un post de execuție. Informația a fost făcută publică chiar de către Minerva. Aceasta a spus că este angajată la BNR în podcastul lui Damian Drăghici și, din păcate pentru fanii ei, nu va mai apărea pe micul ecran.

„La ora actuală am o funcţie de execuţie, lucrez în Banca Naţională. Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast”.

Minerva
Minerva lucreaza la BNR

„Aveam 14-15 ani când am citit primele cărţi de astrologie”

Celebrul astrolog a mărturisit că a citit primele cărți de astrologie pe vremea când avea doar 14-15 ani. De asemenea, ea a precizat că pentru a face astrograma unei persoane are nevoie doar de datele personale ale acesteia, precum: ora, ziua și anul nașterii.

„Aveam 14-15 ani când am citit primele cărţi de astrologie, primite de la bunicul meu, ale lui Armand Constantinescu. “Magul de la Snagov” şi “Cer şi destin”, a doua fiind cartea care i-a convins pe mulţi să se apuce astrologie”, spunea Minerva, conform celor de la click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...