„Asta trebuie să înțeleagă amantele!”. Anamaria Prodan nu a mai rezistat și a transmis un mesaj tranșant în plin scandal de divorț

Nicu Stan 05.08.2021, 12:30
„Asta trebuie să înțeleagă amantele!”. Anamaria Prodan nu a mai rezistat și a transmis un mesaj tranșant în plin scandal de divorț

„Asta trebuie să înțeleagă amantele!”. Anamaria Prodan nu a mai rezistat și a transmis un mesaj tranșant în plin scandal de divorț. Scandalul de divorț dintre cei doi este departe de a se fi terminat. Astfel, Anamaria Prodan a ținut să mai transmită un mesaj tăios pentru eventualele amante ale lui Laurențiu Reghecampf. Amănuntele incredibile, în articolul de mai jos.

Anamaria Prodan, mesaj acid pentru amantele lui Laurențiu Reghecampf. ”Asta trebuie să știe amantele”

„Asta trebuie să înțeleagă amantele!”, este mesajul Anamariei Prodan către amantele soțului său, în plin scandal de divorț.

Scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de se fi finalizat, deși protagoniștii au negat, fiecare la rândul lui, că în familia lor ar exista probleme. Astfel, Anamaria Prodan a avut de curând o nouă ieșire fermă pe această temă.

Scandalul din familia Anamariei Prodan si Laurentiu Reghecampf, departe de a se fi terminat
Scandalul din familia Anamariei Prodan si Laurentiu Reghecampf, departe de a se fi terminat

Ce vrea Anamaria Prodan să știe amantele

„Deocamdată Reghe are nevastă”, a punctat Anamaria Prodan.

Știrea care a aruncat showbiz-ul în aer e și acum valabilă. Pe data de 17 iunie, Laurențiu Reghecampf declara că divorțează de Anamaria Prodan. După asta, lucrurile au luat o turnură incredibilă.

Laurențiu Reghecampf s-a contrazis singur

Antrenorul s-a dat la fund pentru o vreme, iar soția sa a respins ferm toate zvonurile legate de divorț, amante și probleme în căsnicie. După toate cele spuse de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a mai făcut și el o confesiune pe tema divorțului.

Antrenorul nu mai pomenea nimic de divorț și amenința presa să scoată prostiile care se scriu despre el și familia lui.

Anamaria Prodan mesaj către amantele lui Reghe

Astfel, pentru încă o dată Anamaria Prodan a tranșat același subiect intens discutat, cel al presupuselor amante.

”Despre amante, modele nu vreau să mai aud. Eu am vorbit. Fiecare doarme cum își așterne. Cred ca el știe cel mai bune dacă are amante, amantă sau altceva. Deocamdată Reghe are NEVASTĂ. Asta trebuie să înțeleagă amantele. Este hilar pentru mine care m-am născut cu prea mult creier și cu prea multă abilitate cum asemenea persoane au atâta tupeu să cheme paparazzi să facă scenarii, să plece prin străinătate.

Să-și pună prietenele să facă poze. Să dea ponturi pe unde mănâncă si cu cine sunt… Și vezi Doamne au apărut la TV, își cresc tariful, îngroapă familii și aduc în groapă bărbații care dorm pe ei”, a mai spus Anamaria.

Câte a făcut Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf

În plus, impresara amintește tot ce a făcut ea pentru soțul ei, despre tot ajutorul pe care i l-a acordat în ultima perioadă.

„Dacă ma urăște? Păi de ce să mă urască? Că am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că m-am luptat pentru el cu tot fotbalul? Că i-am creionat și, ulterior, trasat un drum perfect către performanță? Că l-am susținut necondiționat în toți acești ani? Că i-am dat totul pentru a face performanță? Că i-am dăruit cel mai frumos băiețel? Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva să mă urască?”,  a mai spus Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe