FOTO EXCLUSIV

Asistenta Mirelei Vaida e total diferită față de imaginea de la Acces Direct. Cum vine la filmări Cosmina Adam

Stan Filon 15.05.2021, 13:11

Asistenta Mirelei Vaida, Cosmina Adam, este total diferită față de imaginea pe care o are frumoasa tânără la Acces Direct. Paparazzy Impact.ro au fotografiat-o pe tânără când venea la filmări! Este departe de ceea ce vedem la TV și conduce o mașină românească.

Asistenta Mirelei Vaida, Cosmina Adam, e total diferită față de imaginea de la Acces Direct

Cosmina Adam, asistenta Mirelei Vaida de la Acces Direct, a fost surprinsă în trafic în timp ce se îndrepta către studioul Antenei 1. La bordul unde mașini de proveniență autohtonă, Cosmina și-a luat pachețelul de mâncare și a intrat pe ușa din față a platoului de filmare.

De remarcat faptul că asistenta Mirelei Vaida încurajează economia națională, prin achiziționarea unui autoturism de teren Dacia Duster! Dar cine este, mai exact, Cosmina Adam? Ei bine, Cosmina Adam a înlocuit-o pe Emily Burghelea, cea care a dezvăluit că echipa Acces Direct ar ascunde faptul că Veronica Stegaru era bătută de soțul ei, Viorel Stegaru.

Asistenta Mirelei Vaida, Cosmina Adam, e total diferita fata de imaginea de la Acces Direct
Asistenta Mirelei Vaida, Cosmina Adam, e total diferita fata de imaginea de la Acces Direct

Conduce Duster

Are deja vechime în Antena 1, fiind prezentată pentru prima dată pe 1 iulie 2020, chiar de către Mirela Vaida. Seamănă foarte bine cu Cosmina Păsărin. ”De când a plecat Emily, toată lumea a așteptat cu sufletul la gură să afle cine o va înlocui. Iată că așteptarea a luat sfârșit, iar bruneta va putea fi urmărită în emisiune”, a spus Mirela Vaida în timpul emisiunii.

Cosmina Adam era cunoscută celor care ascultă muzică folclorică, deoarece cochetează cu acest tip de muzică. A urmat cursurile Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași, iar pagina ei de socializare arată că a frecventat și Universitatea de Arte „George Enescu”, din același oraș. Mai mult decât atât, Cosmina a fost solist vocal al Orchestrei Rapsodia Vasluiului.

Cosmina Adam a recunoscut cu mâna pe inimă că a plâns de fericire atunci când i s-a oferit ocazia să devină noua sistentă a emisiunii Acces Direct. ”Dragii mei, începând de astăzi pot spune ca traiectoria vieții s-a schimbat, cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate,s unt asistenta emisiunii Acces Direct și reporter special. Nu vă puteți închipui cât de fericită sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții!”, a scis Cosminei Adam pe rețele sociale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...