Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 – Vezi ediția de duminică, 19 aprilie

Daria Petrescu 19.04.2020, 20:00
Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 – Vezi ediția de duminică, 19 aprilie

Asia Express este aproape de final, iar cele trei echipe rămase în competiție, vor porni într-o nouă cursă. Aceștia au parte de o altă provocare în ziua de Paște, ediția din 19 aprilie. Gina îi vor supune pe concurenți la probe dure, pe care cu siguranță nu le vor uta prea curând. Rămâne de văzut cine va câștiga marele premiu de 30.000 de euro.

Asia Express, ediția de duminică, 19 aprilie

Săptămâna aceasta, chiar în ziua de Paște, Asia Express dă startul etapei finale. Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Speak și Stefania și Adda și Cătălin sunt cele trei echipe care luptă pentru a ajunge în Taipei.  O nouă cursă pentru ei, va începe în ediția de dumini, 19 aprilie.

Alex și Radu au părăsit Asia Express, înainte de finală

În Asia Express, reality show difuzat de Antena 1, a avut loc miercuri seara una dintre cele mai dure curse pentru ultima șansă. Pe o ploaie torențială care nu s-a oprit nici măcar un minut, trei echipe au luptat pentru a ajunge în marea finală.

Speak și Ștefania, Adda și Cătălin, Radu și Alex au alergat pe străzile din Thaichung. Aceștia au făcut tot posibilul să rămână în continuare pe Drumul Comorilor.

Misiunile dificile combinate cu condițiile meteorologice au transformat cursa într-o adevărată demonstrație de anduranță.

Alex și Radu au părăsit Asia Express
Alex și Radu au părăsit Asia Express

Alex și Radu, în ciuda eforturilor depuse, au ajuns însă pe locul trei. După o zi în care autostopul pur și simplu nu a funcționat, cei doi au ajuns la Gina pe ultimul loc.

Din nefericire ancora a fost roșie, iar drumul lor în Asia Express a luat sfârșit. “Eram constienți că ancora va fi roșie, nu puteau să intre patru echipe în etapa finală!”au spus cei doi, la XNS.

Speak și Ștefania, de la cerere în căsătorie la teorii ale conspirației

Cei șase concurenți ajunși în cursa pentru ultima șansă din semifinala “Asia Express” se transformă în cei mai buni spioni.

Agenții Speak și Ștefania, Adda și Cătălin Rizea și Alex Abagiu și Radu trebuie să ducă un colet dintr-un loc în altul, timp în care au de deslușit indicii importante pentru cursă.

Fiecare cuplu de vedete a ajuns în fața unui “vrăjitor” care i-a studiat, i-a servit cu un ceai și le-a înmânat o cutie care trebuie să ajungă o o anumită persoană. Ceaiul a lăsat loc de speculații, așa că Speak și Ștefania s-au pus pe făcut teorii ale conspirațiilor.

“Dacă e vreun ceai al adevărului? Dacă ne trezim legați și puși să spunem adevărul?”, se întreabă Speak, în timp ce Ștefania s-a speriat ușor de atitudinea omului: “Se holba efectiv la noi!”.

 

Urmăriți Impact.ro și pe