Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Vezi emisiunea de luni, 30 martie

După eliminarea Liei și a Mariei, de miercuri, 26 martie, echipele  vor continua lupta pentru marele premiu de la Asia Express. Adda și Cătălin, Ștefania și Speak, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, frații Ristei continuă Drumul Comorilor.

Asia Express Live Video Online pe Antena 1 – Vezi emisiunea de luni, 30 martie

Cele șase echipe rămase în concurs continuă cursa pe Drumul Comorilor și în această săptămână. Telespectatorii vor avea parte de un show neașteptat, Concurenții sunt supuși unor probe cărora le vor face cu greu față.

În ediția de miercuri seară de la Asia Express echipele care au intrat în cursa pentru ultima șansă au fost formate din:

-Adda și Cătălin Rizea, Alexandru Abagiu și Radu Văduț și din Lia cu Maria. Echipele au ajuns la Gina fix în ordinea enumerată anterior. Asta după ce au dus la bun sfârșit o serie de probe dure, precum aruncatul cu sulița sau plantarea orezului.

Maria și Lia au părăsit competiția

Maria și Lia au părăsit competiția

Fiecare echipă s-a străduit să demonstreze că merită să rămână în competiție.  Din păcate ancora roșie a mers către Lia și Maria, care și-au luat la revedere de la competiție.

„Ne simțeam foarte vinovate când am văzut că toată lumea este pe poziții. Nu știam cum să ne scuzăm, ce să zicem, cum să facem o glumă. Etapa asta, aici în munți, a fost îngrozitoare pentru toată lumea.

Pe vremea aia, era atât de trist totul, atât de mohorât, din peisajul ăla, din tabloul ăla asta lipsea ancora roșie. Este momentul când noi trebuie să încheiem concursul. Sperăm să ne întoarcem acasă cu amintirile frumoase și pe alea rele să le lăsăm aici”, a spus Maria Buză.

Ce s-a întâmplat la Asia Express, în ediția din 24 martie

Unul dintre cele mai așteptate momente din ediția 19 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express a fost să aflăm cine primește imunitatea, adică o noapte petrecută la hotel, fără grija mâncării sau a cazării! Speak şi Stefania au fost norocosii.

Cei doi au câștigat imunitatea mare a etapei cu numărul șase și vor beneficia de cazare, de 100 de Euro, dar și de siguranța că pentru ei Asia Express continua.

„Mai duc reactoarele!”, au spus cei doi entuziasmați la aflarea veștii. Au fugărit porci, au mers pe picioroange și au ajuns în tribul „vânătorilor de capete”! Ce s-a întâmplat în ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI