Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Emisiunea de marți, 7 aprilie

Daria Petrescu 07.04.2020, 20:47
Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Emisiunea de marți, 7 aprilie

Asia Express dezvăluie noi surprize pentru telespectatori, în ediția de marți seara, 7 aprilie. Echipele au parte de provocări cărora le vor face fașă cu greu. Cu toate astea, aceștia își păstrează optimismul și sunt hotărâți să câștige premiul cel mare.

Asia Express continua marți, 7 aprilie

Seara de luni a continuat la Asia Express, cu primele impresii ale vedetelor după prima noapte de cazare petrecută în Taiwan. Alte misiuni le-au scos în cale concurenților o țară aparte. Barierele lingvistice, dar și autostopul le-au pus mari probleme.

Într-una dintre probelede luni seara, echipele au fost nevoite să caute într-o pagodă imagini cu  personaje mitologice. Asta după ce un judecător le-a dezvăluit numele lor în chineză.

”Mi se pare că toți arată la fel! Căutam ceva, sau pe cineva, nu știam exact ce căutăm. Și mai era și într-o limbă pe care nu o știam. Eram lipsiți de orice speranță, am zis că nu mai plecăm de aici!”. Indiciul fonetic le-a dat mari bătai de cap vedetelor.

cele 5 echipe rămase în cursa celui mai dur reality-show au trecut la nivel pe Drumul Comorilor
Cele 5 echipe rămase în cursa celui mai dur reality-show au trecut la nivel pe Drumul Comorilor

Tot luni seara, telespectatorii Antena 1 au aflat care este prima echipă ajunsă la Gina Pistol. Pentru că în această etapă a concursului nu mai există imunitate mare, primul cuplu clasat se va bucura de un mare avantaj în cursă.

 Ce s-a întâmplat la Asia Expres, ediția de duminică, 5 aprilie

Duminică seară, cele 5 echipe rămase în cursa celui mai dur reality-show au trecut la nivel pe Drumul Comorilor, în prima etapă din Taiwan. Nivelul de civilizație, cultura diferită, obiceiurile noi, dar și regulile de comunicare. Acestea au fost primele coordonate cu care vedetele au fost nevoite să se obișnuiască. ”Suntem într-o altă lume pe care abia așteptăm să o cunoaștem!”.

În cea de-a opta etapă a concursului, prima amuletă din Taiwan a fost adjudecată de Speak și Ștefania. Ei au câștigat 1000 de Euro și avantajul de a nu îndeplini următoarea probă. ”Suntem foarte fericiți! Nu ne așteptam să câștigăm!”, au spus cei doi.

Pentru că nu au avut deloc timp de acomodare, primii pași ai vedetelor în Taiwan i-au condus pe un traseu în care au făcut cunoștință cu obiceiurile locale.

Proba amuletei a stat și ea sub semnul tradițiilor taiwaneze

Așa se face că echipele au descifrat hărți și expresii în chineză, au învățat să folosească bețisoarele la restaurant, au mâncat preparate tradiționale și au descoperit învățăturile lui Confucius, marele filozof chinez.

Proba amuletei a stat și ea sub semnul tradițiilor taiwaneze, într-o misiune de coordonare, echilibru și rapiditate, acolo unde Speak și Ștefania s-au luptat cot la cot cu Adda și Cătălin .

În ciuda faptului că Adda și Cătălin sunt cuplul ce a jucat cele mai multe probe de amuletă până în acest moment, câștigul a fost al echipei adverse, ce au dobândit și primul lor avantaj în cursa din Taiwan.