Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Emisiunea de marți, 14 aprilie

Daria Petrescu 14.04.2020, 17:45
Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Emisiunea de marți, 14 aprilie

La Asia Express, Drumul Comorilor continuă cu degustări exotice în Taiwan,  gât de raţă şi oul centenar. Ediția de marți, 14 aprilie vine cu noi surprize și probe cărora echipele le vor face față cu greu.  Duminică seara concurenţii din Asia Express au luat startul în etapa semifinală a competiţiei de la Antena 1.

Asia Express, ediția de marți, 14 aprilie

Aventura pe Drumul Comorilor continua şi azi, imediat după Observator, cu noi misiuni ce vor pune la grea încercare stomacul concurenţilor. Dacă balutul le-a ridicat mari probleme în Filipine, nu ştiau că în Taiwan există oul centenar, sau oul de 100 de ani. Aceștia l-au consumat în ediția de luni seara. O specialitate chinezească, acesta se prepară prin conservarea ouălor de raţă, găină sau prepeliţă într-un amestec de argilă, cenuşă, sare, var nestins şi coji de orez.

Pe lângă asta, concurenții au gustat şi gâturi de raţă. O altă mâncare foarte întâlnită în această ţară asiatică. Provocările nu s-au oprit aici, pentru că Gina le-a testat din nou abilităţile fizice. I-a dus pe aceștia pe un traseu greu de parcurs chiar şi atunci când te afli într-o plimbare.  Cum şi dacă concurenţii vor face faţă acestor misiuni telespectatorii vor vedea în această seară, după Observator, la Antena 1.

Ce s-a întâmplat în ediția de duminică, 12 aprilie

Pornite în căutarea de monede ce le pot asigura un loc în finală, cele 4 echipe au avut de cărat saci de sare. De asemenea, au avut de inventat business-uri care să le aducă instant un profit considerabil.

Chef Bontea şi Răzvan Fodor s-au apucat de gătit
Chef Bontea şi Răzvan Fodor s-au apucat de gătit

Chef Bontea şi Răzvan Fodor s-au apucat de gătit. Alex Abagiu a oferit sesiuni de machiaj pe străzile din Taiwan, iar Speak şi Ştefania s-au apucat de comercializat dulciuri.  Adda şi Cătălin s-au oferit să spele scuterele localnicilor.

Ediţia difuzată duminică, 12 aprilie, s-a impus ca lider detaşat de piaţă şi a doborât recordul de audienţă. A înregistrat cele mai mari cifre din toate cele trei sezoane la nivelul ratingului, în rândul publicului comercial.

Adda și Cătălin, ceartă de zile mari cu soțul ei

De data aceasta, după ce au căutat monede prin fortul olandez și după ce au făcut autostopul, vedetele au ajuns în fața unei noi provocări din sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

Concurenții au fost nevoiți să învețe cum se culege sarea, să adune o cantitate de 40 de kilograme și s-o care într-un punct bine stabilit de Gina Pistol. Din nou, Adda și Cătălin au părut că se ceartă din cauza emoțiilor! „Măcar taci din gură, atâta te rog”, a zis Cătălin soției sale, Adda.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI