Aşa se fură parfumurile din magazine. Doi hoţi au povestit cum acţionează fără să fie văzuţi de paznici

Stan Filon 25.01.2021, 13:16
Aşa se fură parfumurile din magazine. Doi hoţi au povestit cum acţionează fără să fie văzuţi de paznici

Acum s-a descoperit cum se fură, de fapt, parfumurile chiar din magazin! Un asemenea caz a ajuns în atenția magistraților din Iași. Doi bărbați au fost reținuți, judecați și condamnați, după ce au reușit să fure de sub nasul angajaților mai multe parfumuri scumpe.

Cum se fură parfumurile direct din magazin

Cei doi hoți au fost condamnați recent. Magistrații l-au condamnat pe Alexandru Ionuț Luca la 4 ani, 10 luni și 20 de zile de închisoare, în vreme ce Cristinel Mihăiță Feraru a primit o pedeapsă de 2 ani, 11 luni și 10 zile de închisoare, pentru furt. Cei doi ieșeni s-au specializat în furtul de parfumuri scumpe.

Greșeala lor a fost că s-au întors la locul faptei, unde au fost recunoscuți imediat de angajații magazinului respectiv. S-a întâmplat într-un mall din Bacău! Cei doi bărbați, în vârstă de 24, respectiv 37 de ani, au mers la un magazin de parfumuri, apoi au profitat de neatenția angajaților pentru a sustrage mai multe parfumuri de pe un raft.

Cum se fură parfumurile direct din magazin
Cum se fură parfumurile direct din magazin

Unul fura, altul ascundea marfa

Unul dintre cei doi a luat parfumurile, apoi le-a depozitat în geanta complicelui său, dar nu înainte de a le scoate alarmele. Cei doi au reușit să fure astfel parfumuri în valoare de peste 3.000 de lei, însă au revenit după câteva ore și au furat alte parfumuri scumpe.

Greșeala lor a fost aceea că s-au întors la locul faptei, după 3 zile, însă angajații îi cunoașteau acum, așa că au închis ușa și au chemat poliția. Unul dintre hoți a reușit să fugă pe sub ușa care tocmai ce se închidea automat a magazinului respectiv. A fost prins la scurt timp.

”Instanța dispune confiscarea sumei de 3.374 de lei de la cei doi inculpați, reprezetentâd contravaloarea bunurilor sustrase de la persoana vătămată și care nu au servit la despăgubirea acesteia. Constată că persoana vătămată SC D&M DM SRL nu s-a constituit parte civilă în cadrul procesului penal”, au menționat judecătorii.

Cei doi bărbați condamnați recent la închisoare pot face recurs. Judecătorii au constatat că cei doi au la activ și alte condamnări, fiind niște obișnuiți ai instanțelor, dar și ai penitenciarelor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...