Aşa înfloreşte afacerea cu haine a Oanei Roman? Vedeta, surprinsă cumpărând rochii de la un magazin cu produse ieftine

Stan Filon 02.08.2021, 08:29
Aşa înfloreşte afacerea cu haine a Oanei Roman? Vedeta, surprinsă cumpărând rochii de la un magazin cu produse ieftine

Oana Roman a fost dată de gol! Vedeta a fost surprinsă la cumpărături, într-un celebru complex comercial de la periferia Bucureștiului, de unde mii și mii de comercianți din toată țara vin cu noaptea-n cap pentru a-și cumpăra marfă petru tarabele din piață. Se pare că fiica lui Petre Roman se aproviziona și ea pentru magazinul online pe care îl are împreună cu soțul său, Marius Elisei.

Oana Roman, suprinsă într-un celebru complex comercial en-gros

Oana Roman și Marius Elisei au fost surprinși într-un complex comercial care vinde marfă doar en-gros. Se știe că de-aici nu prea poți să cumperi o rochie, ci ești nevoităsă cumperi tot setul, cu toate măsurile. Așadar, celebra Oana Roman se pare că făcea cumpărături pentru site-ul său de haine, scrie cancan.ro.

Fiica lui Petre Roman nu s-a machiat deloc, poate pentru a nu fi recunoscută așa ușor de către trecători, și-a luat soțul și a plecat spre centrul comercial. Nu s-a oprit la fiecare tarabă, ci a mers țintit la anumite standuri, de parcă nu ar fi fost prima dată când cumpăra de acolo, ci părea a fi o clientă fidelă.

Oana Roman, suprinsa intr-un celebru complex comercial en-gros
Oana Roman, suprinsa intr-un celebru complex comercial en-gros

Își cumpăra marfă pentru magazinul online?

S-a oprit la un stand plin de rochii vaporoase, colorate, de vară, ieftine, care semănau chiar cu cele vândute de fiica lui Petre Roman pe site-ul ei, unde le găsim la cu totul alt preț. Oana Roman a vorbit zeci de minute cu vânzătoarea standului respectiv, care i-a arătat mai multe modele de rochii.

Oana Roman și Marius Elisei au o afacere împreună, un site unde au pus la vânzare articole vestimentare. Pe site se regăsesc, de altfel, modele de rochii asemănătoare cu cele pe care fiica fostului premier al României le-a „ochit” în complexul comercial, dar la fel de bine ar fi putut Oana Roman să își completeze garderoba cu noi hăinuțe, mai ales că are nevoie de cât mai multe rochițe, de când a slăbit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...