Aşa arăta Ramona Olaru înainte de intervenţiile estetice. Vecina de la Neatza purta ochelari şi era brunetă

Stan Filon, Ionuț Vieru 21.06.2021, 09:36

Ramona Olaru a devenit foarte cunoscută, după ce s-a alăturat familiei de la emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, de la Antena 1. Oamenii o cunosc acum și ar recunnoaște-o oricând, la orice oră, deoarece este foarte greu de confundat. Are niște picioare care parcă nu se mai termină. Frumoasa vedetă nu a arătat însă mereu atât de bine.

Cum arăta Ramona Olaru înainte de intervenţiile estetice

Ramona Olaru s-a născut brunetă. Și a purtat ochelari, iar dacă vedeți poze cu ea de acum câțiva ani, nici măcar nu o veți recunoaște. Vedeta de acum arăta cu totul altfel acum ceva vreme, iar acest lucru îl puteți vedea cu ochiul liber în Galeria Foto.

Ramona Olaru nu ascunde că a mers la medicul estetician pentru a-și retușa unele trăsături care nu i-au plăcut niciodată. S-a operat la nas, dar a mai suportat și alte intervenții chirurgicale, precum cea de mărire a bustului. Ramona Olaru este cea mai bună variantă a sa acum, la vârsta de 31 de ani. Este mândră de felul cum arată și este dispusă să facă orice pentru a arăta și mai bine. Recunoaște că nu va ezita să meargă oricând este nevoie la estetician.

Cum arata Ramona Olaru inainte de interventiile estetice
Cum arata Ramona Olaru inainte de interventiile estetice

Va merge la medicul estetician de câte ori va fi nevoie

„Nu am nicio problemă cu acest aspect. Tot clișeic spun, fiecare face ce îl face fericit pe el, însă nu cred că trebuie să uităm că ce e mult strică! În urmă cu 5 ani am apelat la un implant mamar, nu se observă, dar atât s-a putut. Mai multe nu vreau să fac momentan. Îmi place de mine așa cum sunt. Sper să mă mai țină această stare o vreme. Apoi, ce o fi o fi, facem și altele dacă trebuie!”, a declarat Ramona Olaru, conform cancan.ro.

Ramona Olaru prezintămeteo la emisiunea de la Antena 1, dar dansează lasciv, fiind preferata fanilor emisiunii. Cu toate acestea, Ramona Olaru este tobă de carte. A terminat Facultatea de Agronomie şi are un master în Inginerie, iar stabilitatea sa pe tocuri vine de la mersul pe arătură, a recunoscut vedeta, cu umorul său caracteristic.

”Eu pot să îți plantez porumb. Eu m-am mutat mai pe câmp, ca să nu uit de unde am plecat. Am căutat liniște. E pământ, nu am nimic. Eu vreau să plantez porumb primăvara asta și o să vorbesc cu vecinii mei. Eu merg bine pe tocuri ca am mers mult pe arătură”, spunea Ramona Olaru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...