Aşa arată Loredana Groza când nu e pe Instagram. Imaginile care demonstrează multe

Stan Filon 25.11.2021, 15:31

Loredana Groza este una dintre cele mai mari vedete din România. Popularitatea sa vine chiar din comunism, unde a devenit rapid cunoscută și a continuat și după 1989, când a devenit și mai populară, iar șlagărele sale s-au transformat în hit-uri. Mai mult decât atât, anii parcă nu au trecut deloc peste vedetă, deși a depășit ”borna” de 50 de ani.

Iată cum arată Loredana Groza când nu e pe Instagram

Loredana Groza jură că nu și-a îmbunătățit frumusețea în vreun salon chirurgical, ci doar a adoptat o alimentație sănătoasă. În plus, vedeta spune că face regulat sport, ceea ce văd, de fapt, și fanii săi, deorece mai mereu postează filmulețe din sala de forță.

Cu toate acestea, sunt multe voci care spun că vedeta este operată și nu doar o dată, ci de nenumărate ori. Și-ar fi modificat sânii, liniile feței chiar, buzele, și multe altele. A recunoscut că nu este împotriva operațiilor estetice, însă la ea nu este cazul, momentan.

Iata cum arata Loredana Groza cand nu e pe Instagram
Iata cum arata Loredana Groza cand nu e pe Instagram

Surprinsă aproape ”naturală”

Ei bine, vedeta a fost fotografiată recent, pe stradă. Nu se aștepta să fie văzută de cineva, însă a fost. Din pozele surprinse și ajunse pe internet se vede clar că vedeta a suferit transformări serioase, mai ales că nu purta nici prea mult machiaj, fiind un pic mai ”naturală”.

Chiar dacă pare dezinhibată și lipsită de prejudecăți, Loredana nu a fost mereu așa. A recunoscut că nu a avut prea multe ralții, însinte de căsătorie. I-a rămas în minte însă prima relație, pe care a avut-o cu un cameraman, care o filma pe sub fustă!

”La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, a dezvăluit Loredana.

”Eu am fost întârziată cu sexul. Ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie. Voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – Mama, m-am îndrăgostit de cutărică. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții”, a mărturisit, în același context, artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...