EXCLUSIV

Artistul care susține că seamănă cu Benone Sinulescu, ironizat de fostul impresar al regretatului artist: ”Cine e Nea Gălușcă ăsta? Are vise și fantasme” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 22.02.2022, 13:59
Artistul care susține că seamănă cu Benone Sinulescu, ironizat de fostul impresar al regretatului artist: ”Cine e Nea Gălușcă ăsta? Are vise și fantasme” EXCLUSIV

Solistul de muzică populară Cristi din Banat, parodiat adesea de Mihai Bendeac, la emisiunea ”În puii mei”, s-a stabilit de câțiva ani în Spania, unde lucrează pentru o firmă de cosmetice și de produse pentru slăbit. Recent, însă, el a intrat în vizorul internauților, după ce a menționat, pe Facebook, că ar exista o asemănare, la chip, cu Benone Sinulescu. Nici fostul impresar al lui Nea Beni nu-l iartă pentru afirmație. Acesta îi dă, prin intermediul impact.ro, o replică savuroasă: ”Cine e Nea Gălușcă ăsta? Are vise și fantasme!”, ne-a declarat Ionuț Pavel.

Cristi din Banat: ”Îmi zice lumea că semăn cu Benone Sinulescu. El mi-a cerut acum câțiva ani prietenia pe Facebook!”

Cristi din Banat s-a stabilit în Spania, după o timidă carieră muzicală în România și câteva apariții cam deocheate, la tv, în care a vorbit cu lejeritate și despre orientarea sa sexuală. Și nu-i merge rău de loc, fiind reprezentantul unei firme de cosmetice. Iar filmările, alături de mama lui, Dori, în timp ce prepară bunătăți, i-au adus un număr record, de peste 100.000 de fani, pe Internet. Recent, într-un video postat pe Facebook, Cristi din Banat a vorbit, cu entuziasm, despre asemănarea lui, din punct de vedere fizic, cu Benone Sinulescu:

Îmi zice lumea că semăn cu Benone Sinulescu. O să-mi fac comandă la o perucă naturală, nu mai merge așa, sunt prea urât. Și Benone îmi ceruse prietenia pe Facebook. Cred că și lui îi zicea lumea că seamănă cu mine, cu Cristi din Banat!”.

Internauții l-au taxat, însă, pentru afirmație: ”Benone avea voce de aur, nu de pisică!” sau ”Semeni mai degrabă cu ”Leana lui Pârțag!”, sunt două dintre mesajele amuzante primite de solist.

Artistul care susține că seamănă cu Benone Sinulescu, ironizat de fostul impresar al regretatului artist: ”Cine e Nea Gălușcă ăsta? Are vise și fantasme” EXCLUSIV
Cristi din Banat, artistul care susține că seamănă cu Benone Sinulescu

Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu, mesaj savuros pentru Cristi din Banat: ” Cine e Nea Gălușcă ăsta? Are vise și fantasme!”

Și Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu, s-a amuzat de situație. Acesta i-a transmis un mesaj acid lui Cristi din Banat, prin intermediul impact.ro:

Benone Sinulescu nu l-a cunoscut niciodată pe acest individ, pe Nea Gălușcă ăsta. Dacă trăia Nea Beni, săracul de el, s-ar fi amuzat copios pe seama acestei glume. Poate seamănă la chelie, în rest, la nimic. Mai degrabă Capatos seamănă cu Nea Beni. Dar, deh, vrabia mălai visează! Mai mult, Nea Beni nu știa cum e treaba cu Facebook-ul, așa că n-avea cum să-i ceară prietenia lui Cristi, avea un administrator.

Cristi are vise și fantasme. Vorbisem la un moment dat cu Nea Beni, mai în glumă, să facem un Partid al Chelioșilor”, ne-a declarat Ionuț Pavel, cel care de fapt îi și gestionase o vreme contul de Facebook al lui Benone Sinulescu, solistul care s-a stins din viață anul trecut.

Mircea Badea l-a făcut celebru pe Cristi din Banat, iar Mihai Bendeac l-a parodiat la ”În puii mei!”

Cristi din Banat a ieșit din anonimat cu piesa ”Ca o apă cristalină”, videoclip pentru care a filmat, în apă, îmbrăcat și înconjurat de petale de trandafiri, conform unui scenariu pueril. Mircea Badea este însă cel care l-a făcut celebru, comentându-i îndelung prestația muzicală, la emisiunea lui, ”În gura presei”, de la Antena 3.

Dar Cristi din Banat a fost o grozavă sursă de inspirație și pentru alte două momentele umoristice la tv. Contratenorul Cezar Ouatu l-a imitat la ”Te cunosc de undeva”, iar Mihai Bendeac l-a parodiat, filmându-se pe ritmurile lui muzicale, în cadă, la show-ul ”În puii mei!”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...