Artista pentru care Traian Băsescu sărea gardul și se ascundea de SPP, dezvăluiri în premieră. ”Nu mai vorbește cu mine de opt ani”. (Exclusiv)

Mihai Roșoiu 03.12.2020, 21:12
Artista pentru care Traian Băsescu sărea gardul și se ascundea de SPP, dezvăluiri în premieră. ”Nu mai vorbește cu mine de opt ani”. (Exclusiv)

Fostul președinte, Traian Băsescu, are renume de petrecăreț. Escapadele sale în diverse locații din Capitală sau Constanța sunt de notorietate. Când vine vorba despre restaurantele de pe litoral, Băsescu se identifică în mod cert cu celebrul „Cireșica”.  Artista pentru care Traian Băsescu sărea gardul și se ascundea de SPP, a făcut dezvăluiri în premieră și EXCLUSIVITATE pentru Redacția Impact-Playtech.

Într-un interviu savuros, Cristiana Dorin Costache a povestit câteva momente neștiute despre Traian Băsescu. Mai mult, artista a recunoscut că fostul lider de la Cotroceni nu-i mai vorbește din 2012.

Artista pentru care Traian Băsescu sărea gardul și se ascundea de SPP, dezvăluiri în premieră

Client obișnuit al localului „Cireșica”, Traian Băsescu a cunoscut-o pe Cristiana Dorin Costache în urmă cu 16 ani. Ajuns pe litoral, președintele a fost fascinat de vocea artistei, iar curând locația avea să devină un adevărat punct de atracție pentru el. Despre prietenia care s-a legat între ea și demnitarul român, doamna Cristiana vorbește cu nostalgie, dar și cu un deosebit respect:

„Era un domn, niciodată nu a plecat din ring în timp ce cântam, era o formă de respect. Mi-a plătit toate evenimentele private, timp de 8 ani, cât am colaborat, nu a profitat că e președinte, mi-a plătit și toate discurile pe care le cumpăra la ”Cireșica”. Trimitea ospătarul, ca să-mi aducă banii.”, a spus Cristiana Dorin Costache într-un interviu fluviu acordat redacției Impact-Playtech.

Artista pentru care Traian Basescu sarea gardul si se ascundea de SPP
Artista pentru care Traian Basescu sarea gardul si se ascundea de SPP

Între Băsescu și soțul artistei s-a legat o relație de amiciție. Fiind inginer de sunet al band-ului cu care Cristiana Costache cânta, soțul acesteia era foarte atent la semnalele trimise de Băsescu din ringul de dans: „ Traian și soțul meu, Sorin, inginer de sunet, aveau un semn, în ringul de dans. Când Băsescu obosea, în timp ce dansa cu soția lui, Maria, ridica un deget. Știam atunci că vrea să se așeze și scurtam piesa”, își amintește cântăreața.

Băsescu adora coloana sonoră a filmului Titanic

După ce a suferit operația de hernie de disc, Traian Băsescu a renunțat să mai danseze pe ritmuri vesele. Așa că prefera să asculte melodii lente, iar preferatele sale erau „Caravana” și „Eu te-am iubit”. O slăbiciune aparte a fostului șef de stat era coloana sonoră a filmului „Titanic”, pe care Cristiana Costache, cântăreața de la Cireșica i-o fredona întotdeauna când Băsescu ajungea pe litoral.

Cristiana Costache, artista pentru care Traian Basescu sarea gardul
Cristiana Costache, artista pentru care Traian Basescu sarea gardul

Declarațiile laudative la adresa ex-președintelui au continuat. Cântăreața a spus că niciodată nu a primit bani pentru dedicații din partea lui Traian Băsescu. În schimb, acesta îi oferea flori în semn de recunoștință:

„ Îmi dăruia trandafiri. Primul buchet de flori a fost unul de trandafiri galbeni. Traian Băsescu mi l-a adus personal la scenă și mi-a zis: ”Doamnă, v-am adus trandafiri galbeni, ca să vă asortați cu rochița!”, a povestit artista.

Nu-și mai vorbesc de 8 ani

Artista pentru care Traian Băsescu sărea gardul și se ascundea de SPP a dezvăluit în premieră și motivul pentru care nu a mai vorbit cu fostul șef al statului:

„Din păcate, eu și Traian Băsescu nu am mai vorbit din 2012, de la nunta fiicei lui, Elena. Mă sunase soția lui, Maria, cu trei zile înainte de eveniment, ca să mă invite. Numai că ei nu știau că luasem arvună cu un an înainte, la o altă nuntă, dintr-o localitate unde se agață harta în cui, într-o familie de preot, aveau peste 600 de invitați. Maria m-a înțeles, dar după o jumătate de oră m-a sunat Traian, de pe număr privat. Mi-a zis: ”Am înțeles că nu vii la nunta Elenei. Măi, nu se poate! Trimit elicopterul după tine!”, îmi  tot repeta el. Un sfert de oră m-a rugat. Dar nu aveam pe cine să las dincolo, la cealaltă nuntă, și acei oameni nici nu voiau pe altcineva. De atunci, între mine și Traian Băsescu s-au răcit relațiile.”, a mai spus Cristiana Dorin Costache în interviul INTEGRAL pe care-l puteți citi AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe