Artista pe care Andra Măruță nu poate să o suporte. S-au certat de la un bărbat, deși ambele sunt în relații stabile

Beatrice Dumitru 05.12.2022, 12:15
Artista pe care Andra Măruță nu poate să o suporte. S-au certat de la un bărbat, deși ambele sunt în relații stabile

Andra Măruță, una dintre cele mai populare și îndrăgite artiste din România, a intrat în conflict cu o colegă de breaslă. Cele două cântărețe s-au certat din cauza unui bărbat, deși una este căsătorită, iar cealaltă are o relație stabilă. Dar care este motivul pentru care cele două au intrat în război.

Motivul pentru care Andra s-a supărat pe o cântăreață

Andra este una dintre cântprețele de top de la noi, iar evenimentele curg pentru ea, fiind solicitată la concerte, nunți sau evenimente private. Cancan.ro scrie că soția lui Cătălin Măruță a intrat în conflict cu Raluka, o altă solistă populară de la noi, iar motivul ar fi un bărbat.

Raluka colaborează de mai bine de trei ani cu Balkanic și la un moment dat a fost invitată să cânte la o nuntă, dar nu avea chitarsit și a apelat la Ștefan Postoronca, cel care alături de Proiectul Balkanic cântă și cu Andra. Chitaristul a acceptat, dar a informat-o pe Raluka de faptul că în aceeași zi trebuie să fie prezent la un eveniment cu soția lui Cătălin Măruță.

Artista pe care Andra Măruță nu poate să o suporte. S-au certat de la un bărbat, deși ambele sunt în relații stabile
Raluka cântă cu artiștii de la Balkanic.

Andra a aflat și s-ar fi simțit jignită, iar potrivit sursei citate s-a răzbnat și l-ar fi ținut pe Ștefan Postoronca peste program, doar să să nu meargă la nunta unde trebuia să cânte Raluka. În această situație, artista a rezolvat problema pentru că acolo unde a avut nevoie de chitară a apelat la laptop.

Andra, căsătorită, Raluka, într-o relație cu un om de afaceri grec

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Aceștia s-au căsătorit în urmă cu 14 ani și au împreună doi copii, pe David și Eva.

O relaţie între doi oameni care se potrivesc nu este un efort continuu, multe lucruri vin de la sine, dar sunt situaţii când trebuie să fii conştient că și celălalt are nevoie de tine”, spunea Andrea despre căsnicia cu Cătălin Măruța.

Și Raluka are o relație stabilă. Ea se iubește cu un afacerist de 55 de ani foarte bogat, pe care, se pare, că l-a cunoscut într-o vacanță în Mexic. Bărbatul este grec, are patru copii și are o relație foarte bună și cu fosta soție.

În Mexic, frumoasa româncă a locuit într-un resort de lux, iar formele sale i-au atras atenția chiar omului de afaceri care deține afacerea respectivă. Cei doi au început o relație de iubire, chiar dacă Guy Kouris este mai în vârstă cu 20 de ani, iar Raluka pare că se gândește să facă pasul cel mare. Relația lor se desfășoară mai mult la distanță, iar artista merge ori de câte ori poate în Mexic pentru a fi împreună cu iubitul său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...