Artista de muzică populară care e schimbată total. Cum a slăbit 50 de kilograme, nu o mai recunoști

Stan Filon 01.06.2023, 10:46

O artistă de muzică populară a povestit ce a făcut pentru a slăbi. Schimbarea este una fenomenală, iar cântăreața arată mai bine ca oricând! A reușit să scape de nu mai puțin de 50 de kilograme, însă spune că nu le recomandă femeilor să facă chiar cum a făcut ea.

Artista de muzică populară care e schimbată total

Emilia Ghinescu a trecut în ultima perioadă printr-o schimbare radicală. Cântăreața de muzică populară a fost recent invitată într-o emisiune de televiziune unde a spus cum a slăbit de nu mai puțin de 50 de kilograme! A recunoscut că a ținut diete peste diete, însă rezultatele nu au fost deloc mulțumitoare, așa că și-a făcut o dietă așa cum a crezut ea, iar efectul a fost unul fabulos.

Cântăreața de muzică populară a ajuns la vârsta de 44 de ani, iar în prezent a recunoscut că are 45 de kilograme, la o înălțime de 1,55 m. Artista este foarte mulțumită cu propria sa dietă și a recunoscut că a început acum să meargă și la sală.

Artista de muzica populara care e schimbata total. Cum a slabit 50 de kilograme, nu o mai recunosti
Artista de muzica populara care e schimbata total. Cum a slabit 50 de kilograme, nu o mai recunosti

„Mi-am făcut propria dietă”

Dar cum a slăbit 50 de kilograme? Ei bine, cântăreața a declarat la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV că a mâncat foarte puțin, astfel încât și-a micșorat stomacul pe cale naturală.

„N-aș vrea să îi pun pe oameni să facă ce am făcut eu, că nu e tocmai sănătos. Am tot ținut diete și am văzut că nu funcționează. Așa că mi-am făcut propria dietă. Mâncam foarte puțin, cât încape într-o pălmuță, mi s-a micșorat stomacul. Apoi mi-am umplut mașina de batoane proteice. Am slăbit 50 de kilograme și apoi m-am apucat de sală. (…) Nu contează cât de obosită sunt, merg la sală”, a mărturisit Emilia Ghinescu.

Artista a dezvăluit că anul trecut, în aprilie, a început să meargă la sală, speriată de faptul că nu mai poate scăpa de kilogramele acumulate.

„Am o vârstă, ușor ne apropiem de perioada menopauzei și atunci femeile se îngrașă foarte mult și eu nu voiam să nu mai pot să scap de kilogramele care se depuseseră”, a mai spus Emilia Ghinescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...