Aroganța supremă a lui Cristi Borcea. Cât a plătit pentru un singur trabuc

Emanuela Pană 07.10.2021, 13:42
Aroganța supremă a lui Cristi Borcea. Cât a plătit pentru un singur trabuc

Cristi Borcea, fost acționar al echipei Dinamo, este un bărbat extrem de controversat, făcând de-a lungul timpului numeroase aroganțe. Fiind unul dintre cei mai bogați oameni din România, Borcea nu a fost niciodată strâns la mână atunci când a venit vorba despre propriile plăceri, plătind sume record pentru hobby-ul său. Cât a ajuns să scoată din buzunar dinamovistul pentru un singur trabuc, afli în rândurile de mai jos.

Aroganța supremă a lui Cristi Borcea

Fostul acționar al „câinilor roșii“ este un fumător înrăit de trabuc, însă problemele de sănătate l-au determinat să reducă drastic numărul de trabucuri fumate. Altfel spus, Cristi Borcea este nevoit să renunțe încet, încet, la acest hobby, care nu numai că-i face rău, dar îl costă și sume importante de bani. Nu că banii ar fi o problemă pentru fostul acționar.

De curând, într-un interviu acordat pentru prosport.ro, Cristi Borcea a povestit că nu a fumat deloc până la vârsta de 33 de ani, acum având 51. Mai mult, până să aducă în România brandul de trabucuri Davidoff, omul de afaceri nu suporta țigările.

Istoricul lui Borcea cu trabucurile, din cauza cărora a fost implicat chiar într-un mare scandal în 2007, a început cu aproximativ 18 ani în urmă, avându-l ca „partener de trabuc“ pe prietenul său cel mai bun și, totodată, partener de afaceri, Marius Vizer, cel care conduce Federația Internațională de Judo, apropiat al lui Vladimir Putin.

În decursul anilor, fostul acționar majoritar din „Ștefan cel Mare“ obișnuia să organizeze protocoale de lux, la care nu lipseau de pe masa invitaților fructele de mare, trabucurile și băuturile scumpe. După cum aminteam și mai sus, Cristi Borcea a făcut numeroase aroganțe în decursul anilor.

Cel mai tare a impresionat, însă, suma fabuloasă pe care a plătit-o afaceristul pentru un singur trabuc pe care l-a fumat. Poate vă vine greu să credeți, însă „țigara“ preferată a fostului boss de la Dinamo costă cât un autoturism, ce-i drept la mâna a doua.

Citește și: Cristi Borcea şi-a cumpărat ultimul model de Maybach, dar l-a donat imediat: „Îmi era rău în el“

Cât a plătit pentru un singur trabuc

Ex-oficialul trăiește pe picior mare și se răsfață zilnic, satisfăcându-și propriile plăceri fără a se uita la bani. Prin urmare, nu este de mirare că bărbatul „s-a îndurat“ să scoată din buzunar nu mai puțin de 3.000 de dolari pentru un singur trabuc!

Cât a costat cel mai scump trabuc pe care l-a fumat Cristi Borcea
Cât a costat cel mai scump trabuc pe care l-a fumat Cristi Borcea

Cel mai scump trabuc pe care l-am fumat e un Behike ediție limitată, de la Cohiba. E 3.000 de dolari! La început nu suportam țigara absolut deloc. Am fumat prima dată la 33 de ani în momentul în care am deschis cu fratele, nașul și cel mai bun prieten al meu, Marius Vizer, Davidoff la Marriott.

A venit Zino Davidoff, la deschidere, erau televiziuni… și-mi spune (n.r. – Marius Vizer): «Fratello, trebuie să pui o țigară în gură»…N-am pus niciodată. La mine în birou nu intra nimeni să fumeze. Când venea nea Cornel (n.r. – Cornel Dinu fuma trabuc) dădeam cu spray!

Atunci, la deschidere am fumat trabuc Davidoff. Acum tot marca asta fumez, dar nu ca înainte. După operația pe cord… înainte fumam câte șase – șapte trabucuri pe zi, din acelea mari, acum le-am redus, unul, maxim două pe zi“, a povestit Cristi Borcea pentru prosport.ro.

Vă spuneam mai sus că inegalabilul Cristi Borcea a fost implicat chiar într-un scandal celebru legat de trabucuri, în 2007, la un meci Unirea Urziceni – Dinamo (0-0). Pe atunci, la gazde, manager general era Meme Stoica. Cei doi au intrat în conflict, iar Borcea și-ar fi stins trabucul pe fruntea lui Meme.

A venit Memeul înjurând la Neţoiu şi Borcea… Mă nene când i-a dat Neţoiu o ştachie! A sărit şi Borcea apoi pe el… Aoleu! Ce a fost acolo. Trabucul nu ştiu dacă a apucat să îl stingă, fiindcă nu se stinge aşa de uşor. Neţoiu era periculos, bătea şapte ca Memeul atunci. Dacă mergea la K1, sigur ieşea campion mondial“, povestea Dumitru Dragomir.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...