Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, surprinși într-o ipostază compromițătoare. Gestul făcut de cele două vedete lasă loc de interpretări. Foto

Ionuț Vieru 28.01.2023, 09:19

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au negat că ar avea o legătură amoroasă, însă recent au fost surprinși în ipostaze compromițătoare. S-a spus că Armin Nicoară ar fi avut legătură cu presupusul divorț dintre Georgiana Lobonț și soțul ei. Cum au apărut cei doi pe rețelele de socializare?

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, surprinși pupându-se în mașină

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț sunt doi dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică de petrecere din noua generație. De-a lungul timpului s-a specul că cei doi ar fi împreună, însă Armin și Georgiana nu au confirmat sau negat aceste zvonuri.

Recent, cei doi s-au afișat pe rețelele de socializare în ipostaze compromițătoare. Cei doi au apărut amândoi într-o mașină, în timp ce artistul o pupă pe obraz pe Georgiana, iar ea cântă versurile de dragoste ale noii lor piese.

Unii ar spune că este o modalitate de promovare a melodiei. Imaginile au fost postate pe InstaStories, Georgiana fiind cea care cânta o parte din versuri, iar Armin se afla lângă ea în mașină și se înclina să o sărute. Pe fundal se auzeau versurile „Hai, nu mai fi rușinos și sărută-mă frumos!”.

Relația dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț
Relația dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț

Armin Nicoară, despre relația dintre el și Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară sunt unii din cei mai vizibili și iubiți artiști de muzică de petrecere din noua generație. Cei doi sunt prieteni buni, dar se bucură și de o relație mai specială după ce solista a decis să îl cunune pe tânăr. Aceștia sunt foarte apropiați și își petrec mult timp unul în preajma altuia.

Armin Nicoară a specificat în urmă cu o săptămână că relația dintre el și Georgiana Lobonț este stric profesională și nu există o relație amoroasă între ei.

„Eu colaborez cu Georgiana, asta e viața de artist. Când faci o melodie, posibil ca melodia respectivă să fie de dragoste (…) noi jucăm un rol. (…) Am făcut un videoclip acum două zile când o sărut pe Georgiana, bineînțeles că în acea melodie spune „sărută fetele” și ce mai spune Georgiana acolo. Normal, eu am sărutat-o pe Georgiana, exact ce spune în melodie, dar n-o mai condamnați să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac. E nașa mea, ce vreți, să o înjur?! Să mă iau de ea?! Să nu conversez cu ea? Sper că am fost cât de cât înțeles. Să auzim numai de bine și Doamne ajută!”, a spus el.

Urmăriți Impact.ro și pe