Argeș: Petrecere spartă de jandarmi în miezul nopții. S-a lăsat cu amenzi uriașe VIDEO

Elena Avramescu 25.01.2021, 14:12
Argeș: Petrecere spartă de jandarmi în miezul nopții. S-a lăsat cu amenzi uriașe VIDEO
Petrecere spartă de jandarmi în miezul nopții. Jandarmii argeșeni au fost ocupă noaptea trecută, după ce au primit un apel de la un cetățean nemulțumit. Astfel că s-a lăsat cu amenzi uriașe date de oamenii legii.

Petrecere spartă de jandarmi în miezul nopții

Protagoniștii au fost șase tineri, trei fete și trei băieți, care au pornit o petrecere într-un apartament din cartierul piteștean Prundu, Argeș, neținând cont de pandemie și de restricțiile aflate în vigoare. Chemați de vecinii exasperați de muzica dată prea tare și de urletele care veneau din interior, jandarmii au avut ceva de lucru. Iar asta pentru că cei aflați înauntru nu voiau deloc să deschidă ușa. Aflând că apartamentul este închiriat, jandarmii au chemat proprietarul, care le-a deschis într-un final.
În consecință, cei șase petrecăreți au primit, în total, amenzi în valoare de 14.500 de lei, pentru tulburarea ordini și liniștii publice, dar și pentru refuzul de legitimare a două dintre tinere. În acest weekend, au fost date 70 de amenzi, în valoare totală de de 30.000 de lei.

 

 

Jandarmii au întrerupt două botezuri și au dat amenzi uriașe

Tot în Argeș, în urmă cu aproximativ două săptămâni, jandarmii au aplicat amenzi mari, după ce au făcut mai multe controale în mai multe cluburi, localuri, dar și în târgul săptămânal din comuna Miroși. Astfel că aceștia au descoperit nereguli în respectarea legii, mai ales în ceea ce privește metodele de protejare împotriva Covid-19. În acest sens, s-au dat 74 de sancțiuni contravenționale prevăzute de legea 55/2020 – 20 de amenzi în valoare de 15.250 lei si 54 de avertismente scrise.
Amenzi au fost date și unor patroni de cluburi și localuri care fori nu purtau mască în interiorul locației, ori își serveau clienții în afara orelor de program. Pe lângă acest lucru, trei clienți au fost amendați pentru ca fumau în interiorul clubului. Urmează să fie luate, în scurt timp, și alte masuri legale de sancționare a ilegalităților constatate.
Petrecere sparta de jandarmi in Arges
Petrecere sparta de jandarmi in Arges
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...