Apariție surpriză la Survivor România. Un fost câștigător revine în concurs. Video

Andrei Simion 20.01.2023, 20:14
Apariție surpriză la Survivor România. Un fost câștigător revine în concurs. Video

Va avea loc o apariție surpriză la emisiunea „Survivor România”. Un fost câștigător al unui sezon al reality-show-ului difuzat de Pro TV a dezvăluit că revine în concurs.

Ce fost câștigător „Survivor” revine la emisiune

Fostul câștigător care va reveni la emisiunea „Survivor” va avea un rol important în acest sezon, filmat în Republica Dominicană, pe care Pro TV îl difuzează de luni până miercuri, de la ora 20.30.

Mai exact, Alex Delea, care a câștigat „Survivor România 2022”, se va ocupa și de creare de conținut pentru noul sezon al show-ului. În plus, peste câteva luni, el va debuta pe marile ecrane, în filmul „Haita de acțiune”.

„Am proiecte în acest an, dar încă nu s-au concretizat, doar ce am vorbit despre ele zilele trecute. Online vor fi câteva și cu Survivor. Până când se termină Survivor voi fi administratorul Survivor, va trebui să vorbesc, să creștem puțin audiența și pe partea de online. Vom face content, în afara televiziunii, mai mult pe partea online”, a spus Alex Delea, potrivit Playtech Știri.

Ce l-a ajutat să câștige „Survivor”

Alex Delea a dezvăluit ce l-a ajutat să câștige sezonul trecut al emisiunii-concurs „Survivor”. Tânărul a subliniat importanța modului de a gândi în rândul concurenților.

„În primul rând, cred că trebuie să ai un psihic ok, pe lângă forța fizică. Psihicul 100%. Evident să te miști decent pe traseu, puțin mai mult, gândirea față de ce se întâmplă acolo este foarte importantă. Tu îți îngreunezi treaba sau ți-o faci mai ușoară, eu mi-am făcut-o ușoară”, a spus Alex Delea.

Cât despre ce concurenți ar avea șanse să ajungă în finală în acest sezon al emisiunii „Survivor”, Alex Delea a spus că este foarte greu să dea vreun nume, mai ales în contextul accidentărilor ce au avut loc. El a precizat că abia după o lună de joc se pot forma opinii în acest sens.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe