Apariție surpriză la nunta de cristal a Anamariei Prodan. Bărbatul are o legătură aparte cu doamna Reghecampf (exclusiv)

Ana Ionescu 02.06.2021, 18:59

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au surprins pe toată lumea marți, de 1 iunie. Cei doi au pus punct zvonurilor că ar fi în pragul divorţului și au demonstrat că se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi și-au reînnoit jurămintele, la o biserică din Snagov cu ocazia împlinirii a 15 ani de căsnicie.

Cine este însă bărbatul misterios care a apărut la nunta de cristal a soților Reghecampf

După reînnoirea jurămintelor, Anamaria Prodan și Laurențiu au organizat o petrecere pe cinste. Printre invitați și-a făcut apariția și un personaj misterios, iar toată lumea s-a întrebat cine este. Anamaria a lămurit invitaţii şi l-a prezentat tuturor. A fost vorba despre Toni Antohi, soțul mamei sale, Ionela Prodan, cu care Anamaria are o relație foarte apropiată. ”Este că tatăl meu!”, le-a spus ea, celor prezenți, în timp ce-l îmbrățișa pe bărbat.

”Anamaria a plâns când l-a văzut pe Toni, l-a îmbrățișat. Au o relație foarte bună. După decesul mamei ei, Anamaria l-a rugat pe bărbat să rămână în continuare în vila familiei, de 500.000 de euro, din Bucureșți, deși el voia să se întoarcă în Moldova, unde are o casă. Îl ajută cu tot ce are nevoie, îl răsfață. Toni este de profesie inginer constructor, are 72 de ani, și se căsătorise cu Ionela Prodan în 2005. Toni i-a dăruit miresei o icoană și un buchet de flori”, au declarat, în exclusivitate pentru Playtech apropiați ai familiei.

Aparitie surpriza la nunta de cristal a Anamariei Prodan. Barbatul are o legatura aparte cu doamna Reghecampf (exclusiv)3
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut la nunta de cristal un tort uriaş, cu 7 etaje

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ținute de peste 10.000 de euro la nunta de cristal

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au sărbătorit cei 15 ani de căsnicie, sau nunta de cristal cum se mai spune în popor, la un restaurant de lux din Snagov. Impresara a purtat o rochie neagră, cu un decolteu ce i-a pus în evidenţă bustul impresionat, iar soțul său, un costum foarte elegant. Ținutele lor au valorat peste 10.000 de euro. Au impresionat invitații cu bucate alese și un tort cu 7 etaje, decorat cu crini albi, florile preferate ale impresarei. Tot ieri, Anamaria Prodan i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soțului ei.

”Eșți mai fumos și decât un răsărit de soare”. ”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită, cuvintele nu pot exprima iubirea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o port față de tine nu are limită. Nu există ceva mai frumos decât tine, eșți iubirea viețîi mele. Nici viața nu este peste tine. Eșți mai fumos și decât un răsărit de soare, eșți mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viața mea!”, a scris Anamaria pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe