Apariție surpriză în ultimul episod al sezonului 2 Vlad! Ce se întâmplă cu serialul de la PRO TV

Diana Radu 09.12.2019, 16:18
Apariție surpriză în ultimul episod al sezonului 2 Vlad! Ce se întâmplă cu serialul de la PRO TV

În această seară, luni, 9 decembrie, pe PRO TV se difuzează ultimul episod din sezonul doi al îndrăgitului serial Vlad. Episodul se anunță a fi unul plin de surprize în care își va face apariția și un nou personaj. Vlad va fi difuzat începând cu ora 20:30 pe postul de televiziune PRO TV. Cine este misteriosul personaj care își va face apariția?

Apariție surpriză în ultimul episod al sezonului 2 Vlad. Când începe sezonul 3?

Serialul Vlad va marca în seara acesta ultima întâlnire cu telespectatorii. Pentru fanii care așteaptă cu sufletul la gură să afle cine este noul personaj care își va face apariția, ei bine este vorba despre Iordache, peronaj ce va fi interpretat de Adrian Titieni. Actorul a mai jucat și în serialul Fructul Oprit de pe Antena 1. În ceea ce privește difuzarea următorului sezon, Monica Bârlădeanu, actrița care o interpretează pe Carla în serial a anunțat pe contul său de Instagram că sezonul 3 va începe anul viitor.

Vlad, Iordache
Noul personaj care va apărea astăzi în Vlad

De asemenea, și actrița Olimpia Melinte a făcut o postare pe Instagram în care apare alături de nimeni altul decât protagonistul serialului Vlad, actorul Adrian Nartea, prin care își anunță fanii că sezonul doi al îndrăgitului serial Vlad, se aproprie de sfârșit.

„Azi e ultima întâlnire cu serialul Vlad de anul ăsta. Au fost 13 episoade, mai urmează încă 13 anul viitor….#luckynumber13 și pentru că e final de sezon v-am pregătit și un concurs! Intrați pe @vlad_serial și o să găsiți acolo toate detaliile!”, a scris Olimpia Melinte, în dreptul pozei de pe rețeaua socială.

Serialul Vlad este inspirat din povestea lui Monte Cristo și spune povestea lui Adrian Anuței, un bărbat care a fost condamnat la închisoare, fiind acuzat de un jaf pe care nu l-a comis. Situația nedreaptă în care s-a aflat îl face să revină după patru ani sub numele de Vlad Pop, cu un plan de răzbunare. Personajul este interpretat de Adrian Nartea.

Sezonul doi al serialului Vlad a prezentat răbunarea personajului principal. În acest sezon, iubirea a jucat un rol foarte important în cursul desfășurării acțiunii. De asemenea, răzbunarea acestuia a fost împiedicată de o mulțime de obstacole neprăvăzute, dar și de personaje secrete care și-au făcut apariția din trecut. Sezonul al doilea al serialului românesc a avut premiera pe data de 9 septembrie 2019.

 

Urmăriți Impact.ro și pe