Apariție surpriză alături de Oana Roman, la aproape o lună de la despărțirea de fostul ei soț. „Ca pe vremuri”

Anca Manolica 07.02.2023, 14:55

Oana Roman și Marius Elisei au decis să pună punct relației, după ce au încercat în repetate rânduri să își salveze căsnicia și să își crească în liniște copilul. Iar de data aceasta, ruptura pare a fi definitivă. Cu cine s-a întâlnit recent vedeta, la aproape o lună de la despărțirea de soțul ei.

Oara Roman, revedere cu o persoană dragă

Pe 13 ianuarie a acestui an, Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit un deceniu de relație. Vedeta le spunea atunci fanilor săi din mediul online că este pregătită să publice o scrisoare deschisă despre ceea ce au trăit în acești 10 ani. La scurt timp după, cei doi anunțau că se depart.

De altfel, între ei a mai avut loc o ruptură în anul 2021, atunci când au ajuns chiar să divorțeze la notar. Și, cu toate că păreau să aibă planuri de o nouă nuntă, se pare că, de această dată, separarea este una definitivă, situația dintre ei fiind una foarte tensionată.

Deși se află într-un moment dificil al vieții sale, Oana Roman caută puterea de a merge mai departe. Recent, din dorința de a se destinde, aceasta a mers în vizită la tatăl ei, Petre Roman. A postat chiar și o fotografie cu acesta în mediul online, spunându-le fanilor săi că a petrecut timp de calitate alături de el povestind diverse lucruri.

Oana Roman, în vizită la Petre Roman
Oana Roman, în vizită la Petre Roman

Oana Roman și Marius Elisei își aruncă acuze dure

În ultimele două săptămâni, fiica lui Petre Roman și fostul său partener și-au adus o mulțime de acuzații la adresa altuia. Vedeta spune despre tatăl copilului ei că nu s-a implicat deloc financiar în creșterea Isei și nici nu a fost atât de prezent în viața micuței pe cât susține el. De partea cealaltă, el spune că Oana Roman nu mai încetează din a-l bârfi zilnic după ce a părăsit-o.

Zilele trecute, Oana a făcut publică o conversație pe care a avut-o recent cu fostul ei soț. Acesta a postat pe Instagram mesajul primit de la fostul soț, care i-a cerut neapărat acesteia să renunțe la numele lui. Se pare că fostul ei soț este deranjat că vedeta încă îi folosește numele în mediul online.

„Oana Roman: „Să-mi dai tu termen la ce?”.

Marius Elisei: „Ca până marți să-ți ștergi numele Elisei de pe toate rețelele de socializare”.

Oana Roman: „L-am șters. La Instagram trebuie să dea ei aprobare. Stai calm că n-am nevoie”, se arată în conversația celor doi, la care ea a scris: „Îmi dă și el termene, drăguțul de el”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...