Apariție șocantă a Addei! Cum s-a pozat artista în dormitor. Fanii au crezut că nu văd bine

Andreea Bisinicu / 20.11.2020, 14:49
Apariție șocantă a Addei! Cum s-a pozat artista în dormitor. Fanii au crezut că nu văd bine

Apariție șocantă a Addei! Cum s-a pozat artista în dormitor. Fanii au crezut că nu văd bine. Cum a fost surprinsă talentata cântăreață, la primele ore ale dimineții.

Apariție șocantă a Addei! Cum s-a pozat artista în dormitor

Nu, nu este vorba despre nimic senzual sau vreo ipostază compromițătoare. Adda și-a surprins fanii, recent, pe pagina ei oficială de Facebook, cu o poză din dormitor, în care apare naturală, fără pic de machiaj pe față.

Aprecierile la adresa artistei au curs în cascadă, iar admiratorii au înroșit butonul de LIKE la fotografia intitulată, simplu, Naturadda, de către solistă. Adda este una dintre cele mai bune și talentate artiste din muzica românească.

Blondina și-a câștigat respectul și iubirea fanilor prin vocea fără de cusur, caracterul vulcanic și faptul că le spune lucrurilor pe nume, chiar dacă adevărușl poate, uneori, deranja.

Cum arată Adda nemachiată? În pijamale, în rochie de seară, zâmbind, plângând, veselă sau supărată, Adda mereu și-a ținut la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Transparența ei față de comunitatea ei de urmăritori a făcut-o una dintre cele mai iubire artiste din România.

Adda s-a pozat nemachiata si fanii au luat cu asalt pagina de Facebook a artistei. Ce i-au transmis
Adda s-a pozat nemachiata si fanii au luat cu asalt pagina de Facebook a artistei. Ce i-au transmis

Printre primii care i-au comentat artistei a fost soțul acesteia, Cătălin Rizea, care i-a făcut cea mai frumoasă dedicație de iubire.

„Te iubesc”, i-a scris partenerul ei de viață, dând dovadă, încă o dată, că două cuvinte magice spun mai mult decât o pot face poeziile cu zeci de catrene.

Fanii au felicitat-o pe artistă pentru naturalețea și franchețea ei

Apariție șocantă a Addei! Fanii au complimentat-o pe cântăreață pentru naturalețe, spunându-i că arată foarte bine fără machiaj, Adda fiind una dintre artistele din România care nu a trecut pragul cabinetelor esteticienilor.

„Naturală și frumoasă! Iar vocea… deosebită

Super frumoasă și natural, ai o voce de aur ai un caracter puternic

Chiar arati foarte tanara fara machiaj, foarte frumoasa !

Esti tare dragalasă,mamă tinerică si frumoasă, bravo ție!!! Asta inseamna frumusete, nu botox,implanturi,si alte injectii faciale care sa te arate „tânără”. Pe mine ma degusta altfel de lucruri! Jos pălăria pt tine!

Ești o dulce și o frumoasa! Și soțul tău, este un bun bucătar amator. Totul la voi, ma surprinde plăcut! Felicitări”

Adda și Cătălin Rizea sunt căsătoriți de câțiva ani buni și au, împreună, un băiețel pe nume Alexandru. Cei doi au devenit preferații fanilor în momentul în care au concurat împreună în sezonul trei „Asia Express”, unde au ajuns aproape de finală.

În prezent, Adda este concurentă la „Te cunosc de undeva!”, iar soțul ei, Cătălin, luptă în echipa lui Chef Scărlătescu în emisiunea „Chefi la cuțite”, de pe Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI