Apariție neașteptată la priveghiul lui Cornel Galeș. Nimeni nu se aștepta la acest gest. A vrut să aibă sufletul împăcat

Redacția IMPACT 12.12.2019, 12:22
Apariție neașteptată la priveghiul lui Cornel Galeș. Nimeni nu se aștepta la acest gest. A vrut să aibă sufletul împăcat

Cornel Galeș urmează să fie astăzi condus pe ultimul drum. Un personaj surpriză, însă, și-a făcut aseară apariția la căpătâiul regretatului. A vrut, se pare să aibă sufletul împăcat. Despre cine este vorba?

Apariție surpriză la parastasul lui Cornel Galeș

Claudiu, fiica lui Cornel Galeș, rezultată din prima căsnicie a acestuia este cea care nu a dori să mai audă de tatăl său nici în ruptul capului, mai ales după ce Galeș a divorțat de mama ei. Însă aceasta a surprins pe toată lumea când și-a făcut apariția ieri seară, la priveghiul regretatului impresar, transmite ciao.ro.

Potrivit acelorași surse, Claudia ar fi venit să îl vadă pentru ultima dată pe tatăl său pentru că „așa a simțit, nu pentru că a bătut-o lumea la cap să vină”. Emoțiile au năpădit-o pe fiica răposatului, însă aceasta nu a vărsat nicio lacrimă. S-ar părea că fiica lui Cornel Galeș a recurs la acest gest mai curând pentru că și-a dorit să rămână cu sufletul împăcat și nu neapărat pentru tatăl ei, cu care oricum rupsese orice legătură în perioada când acesta era încă în viață.
Claudiu spunea ieri seară că nu crede că va ajunge la funeraliile de astăzi întrucât ocupația este cea de stewardesă, iar tragicul eveniment se suprapune cu un zbor deja planificat pe care urmează să-l facă, mai spun sursele ciao.ro.

Claudia, fiica lui Cornel Galeș. Foto: ciao.ro
Claudia, fiica lui Cornel Galeș. Foto: ciao.ro

În 2007, când Claudia Galeș avea 20 de ani, și-a dat tatăl în judecată pentru banii de pensie alimentară. Cornel Galeș nu avea deloc o părere bună despre singura lui fiică și chiar a declarat în mod public să fie lăsat în pace.

Cornel Galeș și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier produs în Spania. Bărbatul se mai afla în mașină cu alte două persoane și nu purta centura de siguranță. Vestea că văduvul Ilenei Ciuculete a murit a fost dată de nașa lui de cununie, Doina Belu, iar ulterior a fost confirmată de Viviana, cea care i-a fost alături după ce fosta lui soție a murit, în anul 2017.

Urmăriți Impact.ro și pe