Apariția tulburătoare a Madonnei la premiile Grammy 2023 stârnește reacții. Celebra artista e de nerecunoscut, are chipul total schimbat. Foto

Anca Manolica 06.02.2023, 14:27

Apariție tulburătoare a Madonnei la ceremonia de decernare a premiilor Grammy 2023. Seara trecută, starul pop a fost unul dintre prezentatori ai evenimentului care a avut loc la Los Angeles, iar imaginile cu fața ei au stârnit reacții vehemente, îngrijorări și critici pe internet. Artista a uimit din nou pe toată lumea!

Madonna a șocat cu apariția ei la Premiile Grammy 2023

Celebra artistă nu încetează să șocheze la cei 64 de ani. Apariția legendarei cântărețe la premiile Grammy a devenit un subiect viral în mediul online, după ce internauții au văzut-o. Aceștia au subliniat faptul că fața acesteia a suferit unele schimbări majore. Unii fani au catalogat-o drept „de nerecunoscut”, pentru faptul că buzele ei păreau prea umflate, iar pielea ei era netedă și fără absolut niciun rid.

La capitolul îmbrăcăminte, aceasta a optat pentru negru, purtând o jachetă neagră mulată și croită pe măsură, combinată cu o fustă neagră și cu o despicătură laterală îndrăzneață, completată de o pereche de tocuri înalte. Părul ei blond a fost coafat elegant, cu două împletituri în față și la spate.

Madonna
Madonna

Ce a spus pe scenă

Cântăreața a urcat pe scenă pentru a îi prezenta pe Sam Smith și Kim Petras, care se pregăteau să cânte piesa lor de succes, „Unholy”, piesă câștigătoare a premiului Grammy pentru cea mai bună interpretare pop în duo/grup, dar a ținut să transmită un mesaj înainte.

„Sunt aici să le mulțumesc tuturor rebelilor din lume pentru crearea unui nou drum și faptul că și-au primit critici pentru asta. Voi toți trebuie să știți că al vostru curaj nu trece neobservat. Sunteți văzuți, sunteți auziți, sunteți apreciați.”, a transmis legendara „Like a Virgin” în cadrul momentului ei pe scenă.

Totuși, nu mesajul plin de emoție al Madonnei atras atenția privitorilor, ci aspectul ei. Un val de reacții pe această temă a apărut pe Twitter, iar unii utilizatori au spus că nici nu au putut s-o recunoască pe artistă. Vezi imagini în Galeria Foto.

„Madonna cine? Aia nu poate fi ea? Se poate?”

“#GRAMMYs Mi-aș dori ca Madonna să nu-și fi retușat fața niciodată. Nu avea motive. Urma să îmbătrânească frumos. A fost mereu frumoasă.”

„Madonna nu arată ca Madonna. Cine a fost aia? Ce ciudat. #GRAMMYs.”, „O iubesc pe Madonna. Chiar o iubesc. Dar, Doamne, ce și-a făcut la față.”, au reacționat internauții.

De-a lungul carierei sale, Madonna a câștigat șapte premii Grammy și a fost nominalizată la alte 28.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...