Apariția cu care Carmen Iohannis a uimit internetul. Ipostaza inedită în care a fost surprinsă Prima Doamnă. „Felicitări, așa arată România educată”

Badea Violeta 29.03.2023, 11:46

Din anul 2014, de când Klaus Iohannis a devenit președintele României, Carmen, soția sa, ne-a obișnuit cu apariții pline de eleganță. De această dată, însă, Prima Doamnă a apărut într-o ipostază mai puțin obișnuită. Iată fotografiile cu care partenera de viață a liderului țării a uimit internetul.

Cum s-a afișat, de curând, Carmen Iohannis

Carmen Iohannis a devenit cunoscută publicului larg încă din anul 2014, când soțul său a devenit președinte al României. Ori de câte ori apare la braţul lui Klaus Iohannis, Prima Doamnă a țării nu dezamăgește.

De fiecare dată, aceasta arată impecabil la capitolul vestimentaţie și nu numai. De curând, însă, Carmen Iohannis a putut fi văzută într-o ipostaza inedită.

Marți, 28 martie, Prima Doamnă a participat împreună cu elevii săi de la Colegiul National Gheorghe Lazăr din Sibiu la o activitate de împădurire.

Carmen Iohannis a renunțat la ținutele protocolare și a purtat ceva lejer. Împreună cu adolescenții, Prima Doamnă a plantat copaci, după cum se poate observa și în fotografiile pe care soția președintelui le-a publicat în mediul online.

„Azi ne-am așezat visurile sub goruni, scări spre ceruri
(Săptămâna Verde, Pădurea Tufarilor – jud. Sibiu)”, a scris Carmen Iohannis în dreptul imaginilor.

Citește și Oana Roman dă de pământ cu Carmen Iohannis. Cu cine a fost comparată Prima Doamnă. „Noi ni-l punem când spălăm vase sau măturăm în curte”!

Carmen Iohannis a plantat copaci impreuna cu elevii sai
Carmen Iohannis a plantat copaci impreuna cu elevii sai

Cum au reacționat internauții

Așa cum era de așteptat, Carmen Iohannis a primit nenumărate comentarii din partea celor ce o urmăresc, multe dintre ele laudative. „Felicitări, așa arată România educată! Vine să vă ducă acasă de la muncă, cu avionul prezidențial? Guvernul lui (PeeSeeDeee) a distrus viitorul acestor tineri frumoși, împrumută statul ca să plătească pensiile speciale ale securiștilor care au omorât bunicii și părinții copiilor are acum plantează copaci. Felicitări copiilor!”, „Tot ce ați plantat azi să fie cu noroc pentru toți anii viitori!”, „Minunată, minunați dvs și dl președinte. Eleganți în tot! Este opinia mea!”, „Toata România să facă la fel, să avem natură!”, „Felicitări!!! Un exemplu demn de urmat.”.

Totuși, au existat și câteva comentarii negative: „E de fațadă, să vadă românii că Austria nu ne ia pădurile!! Slavă”, „Câtă ipocrizie…”, „Carmen, pentru că stai în Sibiu ca și mine, aruncă o privire pe munții ăștia din jurul nostru că se văd. Au chelit de tot, de sus până jos, au ras pădurile de parcă le-au greblat cu grebla. E ok ?? Ce zici?”

Citește și Accesoriul purtat de Carmen Iohannis la vizita din Abu Dhabi i-a atras un nou val de critici. Prețul e revoltător. Foto!

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...