Apariția bizară de lângă Sfinxul din Bucegi, devenită virală pe internet. Nici salvamontiștilor nu le-a venit să creadă

Ana Anitoiu 29.11.2022, 07:59

O apariția bizară a avut loc lângă Sfinxul din Bucegi și a devenit virală pe internet. Nici salvamontiștilor nu le-a venit să creadă ce au văzut la peste 1.800 de metri altitudine. Un turist englez i-a surprins.

Un turist englez, apariție stranie lângă Sfinxul din Bucegi

Turistul englez, îmbrăcat mai degrabă pentru a susține un spectacol de magie, a fost oprit de salvamontiștii din drumul său spre vârful Omu. De acolo, bărbatul intenționa să coboare la castelul Peleș din Sinaia.

Mai exact, turistul purta un palton negru și lung, o pelerină de culoare roșie, iar pe cap avea un joben. În plus, bărbatul trăgea după el un geamantan, la 1.800 de metri altitudine. În buzunarul geamantanului său se putea zări o sticlă.

„Un turist echipat foarte bine intenționa să ajungă la vf. Omu. Spre dezamăgirea lui, a dat peste noi, care, obligați să-i stricăm planurile, l-am oprit din elanul lui și l-am îndrumat către telecabină. Se pare că Sfinxul, de ziua lui, atrage o paletă foarte largă de turiști”, au scris cei de la Salvamont Bușteni pe Facebook.

Aparitia bizara de langa Sfinxul din Bucegi, devenita virala pe internet. Nici salvamontistilor nu le-a venit sa creada
Aparitia bizara de langa Sfinxul din Bucegi. Foto: Facebook/ Salvamont Busteni

Val de ironii pe internet, în urma apariției bizare

Această apariție bizară despre care au relatat cei de la Salvamont Bușteni pe Facebook a stârnit un val de ironii pe rețeaua socială. Unii internauți l-au asemănat pe turistul englez cu Vrăjtorul din Oz, în timp ce alții au scris că probabil acest bărbat a greșit portalul.

„A greșit portalul”, „Magicianul Rumburak s-o fi teleportat greșit”, „Waze e de vină”,  „Să nu facă zăpada să dispară”, „Dați-i și o mătură, să zboare. Sau, dacă nu, să dea zăpada p-acolo”,

„Așa-i când greșești ieșirea din tunelurile dacice”, „Sirene mai lipsesc prin Bucegi, că-n rest ați avut de toate”, „Vrăjitorul din Oz s-a rătăcit” și „Pare o combinație între Ozzy Osbourne și Alice Cooper”, au fost câteva dintre numeroasele comentarii generate de mesajul publicat de Salvamont Bușteni.

Salvamontiștii din Bușteni au publicat acest mesaj pe 28 noiembrie, când este sărbătorită „Ziua Sfinxului din Bucegi”. Se spune că în această zi, cu un sfert de oră înainte de ora 17.00, razele soarelui formează un efect de lumină interpretat drept o piramidă magică plină de energii pe care le pot simţi doar cei inițiați.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...