Apar problemele în căsnicia Cătălin Măruță-Andra? Ce îi reproșează bărbatul juratei de la Românii au talent

Nicu Stan 05.03.2021, 10:42

Apar problemele în căsnicia Cătălin Măruță-Andra? Ce îi reproșează bărbatul juratei de la Românii au talent, citiți în articolul de mai jos.

Cătălin Măruță, nemulțumit de cum a ajuns să arate Andra. Declarațiile cântăreței

Apar problemele în căsnicia lui Cătălin Măruță cu Andra? Ce îi reproșează prezentatorul TV juratei de la Românii au talent, citiți în rândurile următoare.

Astfel, s-a aflat că Andra s-a cam îngrășat în ultimul timp, lucru care nu prea este pe placul prezentatorului TV. îngrășat. Inițial s-a vehiculat că Andra ar fi din niou gravidă, lucru care nu s-a dovedit a fi adevărat.

Andra nu-și mărește familia, nu acum

Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat.

Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, declara Andra la acel moment.

Cătălin Măruță o vrea pe Andra mai slabă

Zilele acestea, prezentă în matinalul Morning ZU, Andra a făcut mărturisiri incredibile. A spus că soțul ei, Cătălin Măruță nu ar mai fi mulțumit cum a ajuns să arate Andra. Acesta ar vrea-o mult mai slabă. Sperăm ca acest lucru să nu ducă la o ruptură cum este la modă în showbiz.

Cătălin m-ar vrea cu vreo 5 kg mai puțin!”. Nu se pune problema de ceva neplăceri matrimoniale, a fost doar o declarație pe care prezentatorul Pro TV a făcut-o într-un interviu la un moment dat. Nici gând de vreo supărare din partea soției, mai degrabă o… completare: El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult!”, a declarat artista.

De ce s-a îngrășat Andra Măruță

Andra a dobândit mult discutatele kilograme în plus în timpul epidemiei de coronavirus, iar principalul vinovat sunt dulciurile. ”În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile.

Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc. Zilnic am parte de ispite, că să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a mai spus Andra, potrivit cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe