Anunțul zilei de la Sorana Cîrstea. Iubita lui Ion Ion Țiriac a decis să facă o pauză

Ioana Bucur 03.10.2022, 16:02
Anunțul zilei de la Sorana Cîrstea. Iubita lui Ion Ion Țiriac a decis să facă o pauză

Iubita lui Ion Ion Țiriac a decis să apese butonul de pauză. Sorana Cîrstea a dezvăluit că o mai veche problemă o va ține departe de terenul de tenis și de competiții până la finalul acestui an. Sportiva nu va mai juca în 2022, fiind nevoită să se concentreze pe recuperarea sa. Primele semne de slăbiciune au apărut în timpul ediției din acest an al US Open.

Decizia luată de iubita lui Ion Ion Țiriac

O accidentare mai veche îi face din nou probleme iubitei lui Ion Ion Țiriac. Pentru că nu mai poate face performanță pe terenul de tenis, Sorana Cîrstea a fost nevoită să ia o decizie dificilă, punând punct sezonului 2022 și concentrându-se în totalitate pe recuperarea sa, astfel încât să revină cu forțe noi în competițiile internaționale.

Cu câțiva ani în urmă, Cîrstea vorbea deschis despre problema la umăr cu care va trebui să se lupte întreaga sa carieră.

„Problema mea la umăr va fi mereu acolo, așa că acum depinde dacă voi fi capabilă să trec peste ea, să îmi fac exercițiile zilnice și să îmi țin umărul puternic. Trebuie să fiu foarte atentă, deoarece problema la umăr mă va însoți toată cariera de acum înainte”, a spus, în 2016, jucătoarea de tenis.

Sorana Cîrstea / foto: Instagram
Sorana Cîrstea / foto: Instagram

Anunțul făcut de Sorana Cîrstea

Ultimul meci disputat de sportivă a fost în cadrul turneului de 125 de puncte WTA de la București, de la care a fost eliminată în mod surprinzător din primul tur de elvețianca Simona Waltert. Se pare că înfrângerea a fost rezultatul durerilor cu care se confrunta românca.

„De la US Open m-am confruntat cu o accidentare la umăr. Recuperarea durează mai mult decât mă așteptam și acesta este motivul pentru care nu am jucat niciun turneu în ultimele săptămâni. Am luat hotărârea de a-mi încheia sezonul pentru a mă concentra pe recuperare, pentru a fi 100% pentru anul viitor și pentru a-mi construi o bună echipă în jurul meu. Ne vedem în 2023!”, a fost mesajul transmis de Sorana Cîrstea pe contul personal de Instagram.

Cu doar câteva săptămâni înainte, Simona Halep a anunțat că și ea se retrage din sezonul 2022: „Nu știu cât timp ca dura recuperarea (după intervenția chirurgicală la nas – n.re.), dar pentru moment nu mă gândesc la nimic altceva decât la recuperare. Ceea ce e sigur e că în acest an nu voi mai concura la turnee”, a spus sportiva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...