Anunțul zilei de la RCS-RDS. Reduceri de preț la jumătate pentru acești clienți

Stan Filon 16.08.2022, 15:53
Anunțul zilei de la RCS-RDS. Reduceri de preț la jumătate pentru acești clienți

Vești bune pentru viitorii clienți ai RCS-RDS. Gigantul telekom a venit cu o ofertă de nerefuzat pentru viitorii săi clienți. Aceștia vor beneficia de o reducere cu 50% a prețului la abonament pe o perioadă de nu mai puțin de 9 luni de zile! Așadar, viitorii clienți vor plăti prețul întreg al abonamentului doar trei luni. Vedeți în rândurile de mai jos ce trebuie să facă viitorii clienți pentru a beneficia de reducerea substanțială.

Reduceri masive la RCS-RDS

Așadar, o nouă ofertă de nerefuzat de la RCS-RDS! Unul dintre cei mai importanți jucători din telekom-ul românesc vine cu o ofertă foarte atractivă pentru viitorii săi clienți. Grupul de comunicaţii fixe şi mobile DIGI a prezentat oferta: reducere de 50% la abonament pe o perioadă de nouă luni pentru cei care se vor porta până la finele lunii august în reţeaua sa, potrivit unui comunicat de presă al grupului. Campania, desfăşurată în perioada 16 – 31 august 2022, se adresează tuturor clienților, persoane fizice, și se poate efectua atât din prepaid, cât și din postpaid.

Trebuie menționat faptul că abonații care își portează numărul la DIGI în perioada 16-31 august, beneficiază de super prețuri atât la contractarea tipului de abonament Optim Nelimitat, cât și Optim 2, respectiv Optim 3, pentru o perioadă de 24 de luni. Reducerea se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă, iar clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru achiziționarea unui telefon în 24 de rate DIGI, cu avans 0, aceasta din urmă fiind disponibilă doar pentru clienții care dețin minimum un serviciu fix DIGI.

Reduceri masive la RCS-RDS
Reduceri masive la RCS-RDS

Ofertă de nerefuzat

Clienții care optează pentru abonamentul Optim Nelimitat au parte de beneficii nelimitate în ceea ce privește traficul de internet, minute în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI, 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE, pentru convorbiri cu cei dragi, indiferent de distanță.

Potrivit comunicatului oficial, oferta poate fi activată atât pe site din pagina principală sau din contul de client, cât și în punctele de prezență, prin intermediul reprezentanților de vânzări sau prin apel la serviciul Relații Clienți.

Clienții noi, care nu dețin încă un serviciu DIGI și doresc să contracteze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă Optim Nelimitat, pot accesa site-ul DIGI.ro, campania fiind disponibilă în pagina principală sau pot opta pentru oricare dintre posibilitățile de contractare menționate anterior. În funcție de numărul de abonamente Optim Nelimitat active la aceeași adresă, prețul final al abonamentului variază între 3-5 Euro/lună (TVA inclus).

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...