Anunțul uluitor făcut de Becali în plină pandemie! Când își reia FCSB antrenamentele

Marian Cărăvan 06.04.2020, 18:34
Anunțul uluitor făcut de Becali în plină pandemie! Când își reia FCSB antrenamentele

Gigi Becali e hotărât să se ia la trântă cu virusul COVID-19. Finanțatorul FCSB a făcut un anunț uluitor în plină pandemie. Îi va chema pe jucătorii lui Bogdan Argeș Vintilă la antrenamente.

Anunțul uluitor făcut de Gigi Becali în plină pandemie! Când își reia FCSB antrenamentele

Criza epidemiologică a dat peste cap sportul mondial, însă asta nu pare să-l sperie prea tare pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a surprins din nou cu declarațiile sale. Mai nou, după ce le-a înjumătățit salariile, le-a făcut deja planul de pregătire al elevilor lui Bogdan Argeș Vintilă. După cum a declarat finanțatorul FCSB, roș-albaștrii va începe pregătirile chiar de săptămâna viitoare. Asta în condițiile în care tot fotbalul românesc este oprit din cauza pandemiei.

„FCSB va începe de săptămâna viitoare cantonamentul, nu când face planul Vintilă! Eu fac planul. Facem testele la clinica mea, apoi intră toată lumea în cantonament în Săptămâna Mare… Ca să nu facă nici păcate. Intră toți! Cu bucătar, cu doctor, preparator, cu tot stafful!

În noaptea de Înviere, Dumnezeu ne va ajuta și toți românii vor merge în noaptea de Înviere să-și ia lumină. Fotbaliștii vor sta o zi, două zile acasă după Paște, apoi intră iar în cantonament”, a spus Gigi Becali la ProX.

FCSB se află pe locul secund în play-off-ul Ligii 1, cu 26 de puncte, la patru puncte în spatele campioanei CFR Cluj (30 de puncte). În momentul în care se va relua campionatul, cu etapa a treia din play-off, FCSB va întâlni, în deplasare, Astra, în timp ce elevii lui Dan Petrescu se vor ciocni, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali a pierdut procesul cu un fost fotbalist al FCSB. Ce sumă de bani trebuie să-i plătească

Adus la FCSB la recomandarea unui fost rapidist, Florin Motroc, atacantul polonez Lukasz Gikiewicz l-a dezamăgit profund pe Gigi Becali. Polonezul nu a bifat decât 196 de minute în tricoul vicecampioanei României, fără să marcheze vreun gol, astfel că finanțatorul FCSB l-a forțat să plece.

Fotbalistul polonez de 32 de ani și-a făcut dreptate în instanță, la FIFA, iar vestea nu i-a picat tocmai lui Gigi Becali, obligat acum să-i achite lui Gikiewicz suma de 93.500 de euro. Și asta până pe 11 mai 2020. Conform informațiilor GSP, FIFA a decis că FCSB i-a reziliat abuziv contractul polonezului. Astfel, forul internațional, prin Camera de Soluționare de Litigiilor, a decis ca polonezul pe care Gigi Becali l-a forțat să plece de la echipă după doar trei meciuri să primească 93.500 de euro, o parte din suma totală pentru care semnase cu FCSB. Gikiewicz, care avea un salariu de 8.500 de euro, a semnat FCSB în vara lui 2019 și a fost dat afară în toamnă, după doar trei meciuri. Astfel că fotbalistul a reclamat-o pe FCSB la FIFA și a avut câștig de cauză.

Urmăriți Impact.ro și pe