Anunțul surprinzător al familiei Măceșanu, în plină pandemie! Ce se întâmplă cu cazul Caracal

Redacția IMPACT 28.03.2020, 10:48
Anunțul surprinzător al familiei Măceșanu, în plină pandemie! Ce se întâmplă cu cazul Caracal

Familia Alexandrei Măceșanu a făcut un anunț cât se poate de dureros. În plină criză sanitară resimțită în prezent și în România, oamenii și-au mărturisit necazul. Misterul dispariției elevelor nu a ajuns să fie descifrat nici până acum de autorități.

Anunțul surprinzător al familiei Măceșanu, în plină pandemie

Unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani pe care Gheorghe Dincă ar fi ucis-o, la Caracal, a făcut un anunț sfâșietor, în plină pandemie. Oamenii nu au uitat că ancheta a fost amânată de către autorități pentru moment, din pricina lucrurilor mult urgente. De aceea, Alexandru Cumpănașu a apelat la rețelele sociale, încă o dată, pentru a se face auzit. Bărbatul care a candidat și la alegerile prezidențiale din toamna lui 2019, a făcut la rândul său precizări despre reducerea riscurilor de îmbolnăvire.

Anunțul surprinzător al familiei Măceșanu, în plină pandemie! Ce se întâmplă cu cazul Caracal
Familia Alexandrei Măceșanu a făcut un nou anunț foarte dureros

Cu doar câteva zile în urmă, acesta a recurs tot la platformele online pentru a transmite că ancheta Caracal a fost lăsată în așteptare. La rândul lor, procurorii care se ocupă de acest caz, s-au văzut nevoiți să folosească un sistem de videoconferință. Cei doi suspecți de la Caracal, Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, au fost audiați de către magistrați în acest mod. Pentru a evita expunerea la un contact direct, majoritatea închisorilor din țară au fost închise și vizitelor cu publicul.

Ce se întâmplă cu cazul Caracal

„«Moartea ne omoară o singură dată, frica de moarte ne omoară în fiecare zi» (H. de Balzac). Curaj dragi români! Precauție, atenție, responsabilitate, dar nu depresie, teamă, disperare! Echilibru și iubire în familie și față de toți cei care suferă! P.S.: Am purtat tricolorul țării mele și la nunta mea! Aveți încredere că împreună vom învinge toate greutățile! Să nu creadă interlopii din poliție și oraș că am uitat de Câmpulung sau de Caracal!”, a transmis Alexandru Cumpănașu, pe contul său de Facebook.

 

Urmăriți Impact.ro și pe