Anunțul pe care l-a făcut Andra despre copiii ei, David și Eva. Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile. Foto

Madlen Moraru / 27.05.2020, 21:21
Anunțul pe care l-a făcut Andra despre copiii ei, David și Eva. Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile. Foto

Cântăreața Andra este o mămică foarte grijulie. De aceea, și pe perioada pandemiei, cât a stat acasă cu copiii săi, soția prezentatorului PRO TV și-a dedicat mai mult timp celor mici. De curând, vedeta a făcut un anunț neașteptat.

Anunțul pe care l-a făcut Andra despre copiii ei, David și Eva

Ipostazele de părinte par să nu înceteze să o uimească pe artistă. De aceea, Andra le-a arătat tuturor fanilor de pe Instagram momente rare cu copiii săi și ai lui Cătălin Măruță.

David și Eva nu încetează să o uimească pe Andra. Din acest motiv, jurata Românii au Talent le-a arătat prietenilor săi virtuali ce făceau cei mici. Dar și cum își ocupă timpul, acum că petrec ceva mai mult timp acasă, din pricina pandemiei. Andra a încercat din răsputeri ca-n această perioadă să își ferească copiii de pericolele expunerii, de aceea a practicat tot soiul de activități nostime de familie.

Anunțul pe care l-a făcut Andra despre copiii ei, David și Eva. Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile. Foto
Andra a făcut un anunț despre copiii săi și a publicat câteva imagini adorabile cu aceștia, pe Instagram

Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile

Fanii Andrei au reacționat îndată ce au văzut imaginile publicate de curând de artistă pe contul ei de Instagram. Întrebându-se ce fac David și Eva, artista a plecat în căutarea lor, prin casă. A avut parte de o priveliște neașteptată, deoarece micuții erau deosebit de cuminți și aveau fiecare diverse preocupări. Dacă David, în vârstă de 9 ani, se delecta cu o carte pe care o avea în față și pe care părea să o parcurgă foarte conștiincios, Eva se juca liniștită cu trotineta ei.

“Ca părinte, când e liniște în casă întâi te îngrijorezi, abia apoi te bucuri! Ai mei mi-au oferit o clipă de relaxare și și-au ocupat timpul cu activitățile preferate. David citește, iar Eva se plimbă cu trotineta. Ce pot să îmi mai doresc?”, a anunțat Andra, pe rețelele sociale.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Vedetele au ajuns în fața altarului în anul 2008, iar după trei ani au devenit părinți pentru prima dată. Pe atunci, venea pe lume David, care și-a celebrat aniversarea de 9 ani cu câteva luni în urmă. De asemenea, Eva Maria le-a întregit famila, iar fetița lor s-a născut în anul 2015.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI