Anunțul pe care îl așteptau fanii naționalei României. Unde va debuta Mirel Rădoi

Anunțul pe care îl așteptau fanii naționalei României. Unde va debuta Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a fost numit selecționer al naționalei de câteva luni, dar nu a apucat deocamdată să debuteze. O va face în toamna acestui an, iar Federația Română de Fotbal a anunțat unde va debuta Mirel Rădoi. Este anunțul pe care îl așteptau fanii naționalei României.

Unde va debuta Mirel Rădoi ca selecționer al României. Anunțul pe care îl așteptau fanii Naționalei

Echipa națională a României își face încălzirea pentru duelul cu vikingii cu două meciuri din Liga Națiunilor, programate în luna septembrie. Cu acest prilej, Mirel Rădoi va debuta ca selecționer al primei reprezentative, în meciul contra Irlandei de Nord. După aceea va urma meciul cu Austria, în deplasare. Unul dintre meciuri va fi pe teren propriu, altul în deplasare. Ele vor precede barajul cu Islanda, programat pe 8 octombrie, la Reykjavik. După o perioadă de așteptare, FRF a comunicat oficial unde vor avea loc meciurile din Liga Națiunilor.

Cu Irlanda de Nord, Mirel Rădoi își va face debutul ca selecționer al echipei naționale. Va fi un debut și pentru „tricolori”, în noua ediție a Ligii Națiunilor. Meciul va avea loc vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45, pe cel mai mare stadion al țării, „Arena Națională” din București, care va găzdui la anul patru meciuri din turneul final EURO 2020. Următorul meci pe teren propriu va fi pe 14 octombrie, de la ora 21:45, cu Austria, iar arena preferată de FRF este stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Mirel Rădoi va debuta pe Arena Națională ca selecționer al României

Program de foc pentru tricolori în toamna acestui an

Între meciurile din Liga Națiunilor, România va disputa și semifinala play-off-ul-ului EURO 2020, în Islanda, pe 8 octombrie. Dacă vor trece de vikingi, tricolorii vor juca pentru calificarea la turneul final cu învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, în deplasare, pe 12 noiembrie.

Meciuri Liga Națiunilor:
Vineri, 4 septembrie: Norvegia – Austria, România – Irlanda de Nord (ora 21:45)
Luni, 7 septembrie: Austria – România, Irlanda de Nord – Norvegia (ora 21:45)
Duminică, 11 octombrie: Norvegia – România (ora 19:00), Irlanda de Nord – Austria (ora 21:45)
Miercuri, 14 octombrie: Norvegia – Irlanda de Nord, România – Austria (ora 21:45)
Duminică, 15 noiembrie: Austria – Irlanda de Nord, România – Norvegia (ora 21:45)
Miercuri, 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România, Austria – Norvegia (ora 21:45)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI