Anunțul neașteptat făcut de Oana Lis în legătură cu Viorel. A renunțat până și la verighetă

Andra Daoud 12.08.2022, 15:25
Anunțul neașteptat făcut de Oana Lis în legătură cu Viorel. A renunțat până și la verighetă

Viorel Lis trece prin momente dificile, iar soția lui, Oana, a făcut un gest neașteptat pentru a-l ajuta. Femeia i-a promis că îi va fi alături până la finalul vieții și că va avea grijă de el, iar acum a fost nevoită să facă un sacrificiu pentru a reuși să își ajute soțul aflat în suferință. De ce a renunțat Oana la verighetă și ce i-a rugat pe oamenii care o urmăresc online.

Oana Lis, apel disperat pe internet

Viorel Lis a fost internat într-un centru de recuperare în urmă cu o săptămână și nu se știe cât va rămâne acolo. Fostul edil este sub supraveghere medicală și se recuperează, iar soția lui a făcut apel la cei care o urmăresc pe Facebook și le-a cerut ajutorul. Femeia a postat un mesaj prin care le cere celor care doresc să ajute să o facă, pentru a putea avea grijă în continuare de el și pentru a nu-l lăsa la azil, aceasta fiind cea mai mare teamă a fostului primar.

„Așa cum vă ziceam, azi vă cer ajutorul pentru Vio. I-am promis că voi fi alături de el până în ultima clipă și că nu-l las la azil, asta e cea mai mare frică a lui. Este o persoană lucidă, conștient de el și vrea să stea acasă în patul lui până în ultima clipă.

Problema e că de ceva timp a devenit o persoană cu dizabilități, cu un handicap locomotor și nu am știut cât de greu e să ai grijă totală de o persoană cu asemenea probleme, nu am știut provocările unei persoane cu dizabilități, care nu mai poate merge nici la doctor pentru că nu există rampă la bloc.

Fiind o persoană masivă, nici în 3 oameni nu-l putem căra în brațe, nu am știut cât de scumpă e o recuperare făcută acasă, că trebuiesc tot felul de creme pentru escare, câte bare de susținere trebuie instalate prin casă, offf, nu ai cum să prevezi la ce boli și încercări te supune viața.

Eu voi lupta în continuare oricum pentru că el este familia mea. Știu că Dumnezeu lucrează prin oameni. Dacă puteți si doriți să donați pentru el, pentru recuperare și o eventuală operație, acesta e contul lui.”, a scris Oana Lis în dreptul unei postări cu Viorel Lis în cărucior cu rotile.

Anuntul neasteptat facut de Oana Lis in legatura cu Viorel. A renuntat pana si la verigheta
Anuntul facut de Oana Lis pe Facebook

Oana Lis a renunțat la verighetă

Starea de sănătate a lui Viorel Lis se degradează pe zi ce trece, iar soția lui, Oana, apelează la gesturi extreme pentru a-l putea ajuta. În vârstă de 78 de ani, fostul edil este internat în spital și nu se mai poate deplasa, așa că Oana a trebuit să facă rost de bani pentru a-i cumpăra urgent un cărucior cu rotile. Cu câteva zile înainte de a face apelul disperat pe internet, Oana a făcut un gest care spune multe.

Femeia nu a stat pe gânduri și a amanetat verigheta, pentru a face rost de suma necesară pentru cărucior. Oana Lis și-a fotografiat bijuteria, pe care urma să o depună la o casă de amanet din București, și a scris pe Facebook, în dreptul imaginii: „Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca sa pot să-i cumpăr de urgență un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie pe interes ce sunt, cum vorbea lumea…#deciziideviata”.

Urmăriți Impact.ro și pe