Anunțul neașteptat al familiei Măceșanu în cazul Caracal! „Dumnezeu nu doarme!”

Diana Radu 28.02.2020, 11:17
Anunțul neașteptat al familiei Măceșanu în cazul Caracal! „Dumnezeu nu doarme!”

O nouă întorsătură în cazul Caracal! Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu susține că Gheorghe Dincă și-ar fi schimbat din nou declarațiile. Cât despre stadiul în care se află dosarul, secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ) a audiat, miercuri polițiștii și procurorii care au fost acuzați în dosar.

Familia Măceșanu, mulțumită că începe să li se facă dreptate: ”Dumnezeu nu doarme!”

După ce le-a declarat procurorilor că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă și-a retras declarațiile și susține că este nevinovat. Anunțul a fost făcut pubilic de către unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, printr-o postare pe Facebook.

„Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei! Am avut tot timpul dreptate (…) În zilele următoare vom anunţa ce măsuri vom lua faţă de această evoluţie”, a scris unchiul Alexandrei Măceşanu pe Facebook.

familia alexandrei macesanu, gheorghe dinca
Familia Măceșanu, mulțumită că începe să li se facă dreptate. Sursa foto: SpyNews

De asemenea, Alexandru Cumpănașu a mai dezvăluit că are informații potrivit cărora Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție, ar urma să-l trimită în judecată pe procurorul Popescu, cel care a gestionat cazul Caracal și care a decis că nu e nevoie să intre în casa lui Dincă imediat ce  locația a fost identificată, deși fata reclamase că este răpită și violată.

„Dragi români, Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ) a audiat miercuri pe toți polițiștii și procurorii care au lăsat-o pe Alexandra să fie traficată. Din informațiile mele se pregătește trimiterea în judecată a procurorului Popescu dar și a mai multor polițiști din Caracal care în acea noapte nu și-au făcut datoria‼ Toate acestea se întâmplă ca urmare a uneia din plângerile penale depuse de mine‼Dumnezeu nu doarme‼ Urmează operatorii STS și multi alții‼”, scrie Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal și complicele său, Ștefan Risipițeanu rămân în continuare în arest preventiv. Tribunalul Olt a dispus în data de 7 februarie menținerea acestei măsuri preventive față de cei doi inculpați. Cererea de eliberare a lui Ștefan Risipițeanu a fost respinsă de Curtea de Apel Craiova.

Gheorghe Dincă este acuzat de următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat, profanare de cadavre, iar Ştefan Risipiţeanu este acuzat pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de viol.

Urmăriți Impact.ro și pe