Anunţul momentului despre Simona Halep. Îşi începe cariera de antrenor. Cine vor fi primii elevi ai sportivei

Andrei Cezar 01.10.2021, 13:36
Anunţul momentului despre Simona Halep. Îşi începe cariera de antrenor. Cine vor fi primii elevi ai sportivei

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) va face deplasarea în Statele Unite ale Americii pentru turneul Indian Wells, care se va desfășura în California, în perioada 4-17 octombrie. Înainte de debutul competiției, sportiva a făcut un anunț care îi va bucura pe iubitorii tenisului din întreaga lume. Sportiva în vârstă de 30 de ani a dezvăluit că își va începe cariera de antrenor.

Simona Halep a anunțat că își începe cariera de antrenor

Sportiva română a declarat că dorește să mai joace tenis la un nivel înalt câțiva ani, însă acest lucru nu o împiedică să devină antrenor. Fostul lider WTA se va implica într-un proiect din care fac parte și alte nume importante ale tenisului mondial.

Simona Halep a semnat un contract de colaborare cu TopCourt, o companie americană care oferă sesiuni de antrenamente online, exerciții, poveși și multe alte lucruri pentru jucătorii aflați la început de drum. Mai exact, în videoclipurile în care va fi protagonistă, Simona le va împărtăși urmăritorilor ei din experiențele sale și îi va introduce pe aceștia în tainele sportului alb, explicându-le aspectele tehnice ce țin de lovire, poziționare în teren, etc.

„Este oficial! O să te antrenez pe TopCourt! Filmez în California în curând și vă voi implica și pe voi în filmări. Pentru a nu rata această șansă, urmăriți TopCourt și redistribuiți acest mesaj”, a scris Halep pe facebook.

Filmările vor începe în California, acolo unde Halep va participa, de săptămâna viitoare, la turneul de la Indian Wells. 

Simona Halep, alături de nume mari din tenis în proiectul TopCourt

Simona Halep a câștigat, în 2015, Indian Wells. Ea a trecut în trei seturi, în finală, de sârboaica Jelena Jancovic, scor 2-6, 7-5, 7-5. În afară de aceasta, Simona Halep a mai participat la alte cinci ediții în care a avut următoarele rezultate: semifinala în 2014, sferturi de finală în 2016, turul 3 în 2017, semifinală în 2018 și optimi în 2019.

La ediția de anul trecut, Halep nu a puutut fi prezentă din cauza unei accidentări suferite înaintea turneului din Dubai.

Așadar, odată cu implicarea sa în proiectul TopCourt, Simona Halep va face parte dintr-o galerie selectă de tenismeni care colaborează cu TopCourt. Printre ei se numără Venus Williams (SUA), Grigor Dimitrov (Bulgaria), Nick Bollettieri (SUA), Sloane Stephens (SUA), Sofia Kenin (SUA), Elina Svitolina (Ucraina), Aryna Sabalenka (Belarus), Karen Khachanov (Rusia), Nick Kyrgios (Australia), Genie Bouchard (Canada), Martina Navratilova (SUA), Iga Swiatek (Polonia), Lindsay Davenport (SUA), Belinda Bencic (Elveția), Chris Evert (SUA), Bianca Andreescu (Canada), sau Alexander Zverev (Germania).

Urmăriți Impact.ro și pe