Anunțul momentului de la Lidl. Ce se întâmplă în februarie în toate magazinele din România

Andra Daoud 06.02.2022, 14:25

Lidl și-a obișnuit fanii să vină cu o gamă largă de oferte de sezon, în fiecare an și pentru fiecare sărbătoare. Nici în luna februarie retailer-ul nu se lasă mai prejos și a anunțat deja produsele pe care le pune la bătaie în această perioadă. Clienții care trec pragul magazinelor Lidl din toată țara vor avea parte de surprize de tot felul, în ton cu perioada în care ne aflăm.

Anunțul momentului de la Lidl

Luna iubirii nu putea fi trecută cu vederea, așa că Lidl și-a adaptat oferta de produse și vine cu o gamă largă de articole potrivite pentru cei care se pregătesc să sărbătorească Valentine’s Day și Dragobetele. În săptămâna 7-13 februarie, cei care trec pragul magazinelor Lidl vor găsi o mulțime de articole în ton cu sărbătorile iubirii, potrivite atât pentru a fi oferite cadou persoanei dragi, cât și pentru o petrecere în doi.

Sub deviza „Dăruiește iubire de Valentine’s Day”, Lidl aduce în magazine diverse sortimente de dulciuri și băuturi potrivite pentru o petrecere romantică. Bomboane de ciocolată diverse sortimente, în formă de inimioară și chiar paste gnocchi în formă de inimi, asezonate cu diverse cocktail-uri sau băuturi spumante, pentru o masă completă de Ziua Îndrăgostiților.

Anunțul momentului de la Lidl. Ce se întâmplă în februarie în toate magazinele din România
Produse din oferta Lidl de Ziua Îndrăgostiților

Cei care vor să îi ofere persoanei iubite un cadou pe care să îl savureze împreună pot alege o sticlă de gin cu aromă de căpșune, la 29,99 de lei și o cutie de praline în formă de inimă, la 14,29 sau 19,99 lei. Dacă vreți ceva mai sofisticat pentru a oferi în dar, trebuie să știți că din oferta Lidl fac parte și parfumuri de damă și de bărbați, lumânări parfumate și seturi-cadou, iar prețurile lor nu depășesc 35 de lei.

Primăvara e din ce în ce mai aproape la Lidl

Și pentru că după luna iubirii vine imediat Mărțișorul, în magazinele Lidl apar deja primele simboluri ale primăverii. Mai sunt trei săptămâni până la prima zi de primăvară, iar cei care vor să cumpere din timp mărțișoare pe care să le ofere în dar persoanelor dragi din viața lor, o vor putea face începând de zilele acestea.

Lidl are în ofertă diverse modele de mărțișoare, pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Mărțișoarele care se vând în magazinele Lidl sunt atât sub formă de brățări, cât și sub formă de broșe, iar prețurile lor pornesc de la 6,99 lei. Sunt și câteva modele placate cu aur, care se vând la 14,99 sau la 16,99 lei.

 

Urmăriți Impact.ro și pe