Anunțul Lidl pentru toți clienții. O nouă schimbare în cadrul lanțului de magazine, se întâmplă din 3 aprilie

Mihnea Tălău 29.03.2023, 19:25
Anunțul Lidl pentru toți clienții. O nouă schimbare în cadrul lanțului de magazine, se întâmplă din 3 aprilie

Retailerul Lidl își continuă investițiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în Bucureşti, în data de 3 aprilie. Potrivit unui comunicat al companiei, prin deschiderea magazinului situat în sectorul 2, pe Strada Barbu Văcărescu, Nr. 164, vor fi create peste 20 de noi locuri de muncă.

Inaugurarea unui nou magazin Lidl în Capitală

Prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecţie a mediului, noul magazin Lidl din Bucureşti dispune de soluţii şi tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficienţă energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezenţă şi sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalaţiile de climatizare.

„Inaugurarea magazinului Lidl din Bucureşti continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preţ, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reuşeşte să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acţiunilor companiei stând eficienţa şi demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţea fiind produse în România”, precizează sursa citată.

Lidl face angajari

Noul magazin Lidl din București are o suprafață de vânzare de peste 1.200 m² și dispune de 85 de locuri de parcare.

Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00.

Lidl România numără peste 330 de magazine la nivel local

În momentul de față, Lidl România depășește 330 de magazine la nivel local. De asemenea Lidl ajunge la peste 12.000 de magazine în toate cele 31 de țări în care este prezent.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în orașul german Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Germania și Europa.

Lidl este un smart discounter care le oferă clienților produse cu cel mai bun raport calitate-preț.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...