Anunțul important al lui Smiley, aflat în autoizolare, pentru fanii lui. Ce a ținut să transmită artistul în plină criză de coronavirus

Redacția IMPACT 18.03.2020, 14:03
Anunțul important al lui Smiley, aflat în autoizolare, pentru fanii lui. Ce a ținut să transmită artistul în plină criză de coronavirus

Până la începutul lui aprilie, artistul ar fi trebuit să rămână în Statele Unite ale Americii. Smiley plecase departe de țară pentru câteva luni, alături de o parte din producătorii lui, dar și compozitori de la HaHaHa Production. De curând, prezentatorul de la PRO TV a decis să marcheze o revenire în România. Totul în contextul pandemiei mondiale și a numărului tot mai mare de îmbolnăviri raportate.

Anunțul lui Smiley, aflat în autoizolare

Smiley a făcut public un filmuleț pe YouTube prin care le-a povestit fanilor mai multe despre cum traversat el criza de coronavirus. Mai ales că artistul se afla în SUA, atunci când a fost declarată stare de pandemie mondială. În plus, mulți au remarcat că juratul de la Vocea României a ținut să le transmită tuturor un mesaj important.

Decizia lui, odată cu revenirea pe meleagurile natale, a fost să se autoizoleze. Mai mult, deși nu era nimic în neregulă cu starea de sănătate a artistului, acesta a dorit să se știe ferit din calea pericolului de vreun fel. De aceea a decis să le împărtășească și fanilor mai multe gânduri, prin intermediul diverselor postări și pe Instagram.

Anunțul important al lui Smiley, aflat în autoizolare, pentru fanii lui. Ce a ținut să transmită artistul în plină criză de coronavirus
Smiley a revenit în țară, din SUA, și s-a băgat în autoizolare

„M-am intors aseara din Los Angeles şi am luat această măsură de precauţie pe care o avem cu toţii la îndemână şi e normal să facem asta pentru noi şi pentru cei de lângă noi. Nu m-a intrebat nimeni aseară nimic la aeroport, nu am completat niciun formular, nu mi-a zis nimeni să stau acasă”, a povestit Smiley.

Ce le transmite artistul fanilor, în plină criză de coronavirus

„Am decis asta pentru că aşa e normal, mă simt foarte bine, dar voi sta acasă cele 14 zile, e cea mai bună măsura de prevenţie ca să nu se răspândească acest virus. Trebuie să fim responsabili. Cel mai important este să fim responsabili. Să urmăm măsurile date de autorităţi, să ne spălăm des pe mâini şi să stăm acasă”, a mai spus artistul, pentru Mediafax.

De asemenea, cântărețul se află departe și de iubita sa, Gina Pistol. Cei doi au decis să rămână separați, pe perioada de carantină, totul fiind văzut ca o măsură suplimentară de precauție.

„Evident că în aceste momente frica ne cuprinde pe toți și aș vrea să fac un apel către voi, toți cei curajoși și încrezători: faceți diferența și semănați doar încredere acolo unde bolile și veștile împrăștie doar frica și slăbiciunea. Au fost lucruri mult mai grave decât coronavirus, la nivel mondial, așa că eu sunt optimist că vom trece destul de repede și peste această problemă.”, a fost mesajul lui Smiley, pentru fani.

Urmăriți Impact.ro și pe