Anunțul făcut de George Simion cu puțin timp înainte de nuntă. Invitații vor trebui să urmeze anumite reguli

Ioana Bucur 03.08.2022, 12:36
Anunțul făcut de George Simion cu puțin timp înainte de nuntă. Invitații vor trebui să urmeze anumite reguli

Doar câteva zile îl despart pe liderul AUR de momentul în care va spune marele DA, renunțând astfel la statutul de burlac. După ce a lansat o invitație deschisă la eveniment, George Simion a făcut un anunț cu puțin timp înainte de nuntă. Ce reguli vor fi nevoiți să respecte invitații care vor dori să îi fie alături când se va căsători.

George Simion, anunț înainte de nuntă

Pregătirile pentru nunta lui George Simion sunt în toi, având în vedere că mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment. Liderul AUR se va căsători pe 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea.

Politicianul a precizat că va fi o nuntă ce va respecta multe dintre obiceiurile tradiționale și la care vor participa în jur de 10.000 de persoane.

George Simion a dezvăluit că invitații vor fi nevoiți să respecte câteva reguli. În primul rând, sunt rugați să își confirme din timp participarea, în condițiile în care accesul va fi permis doar în baza unei liste, iar petrecăreții vor primi câte o brățara specială, precum cele de la festivaluri.

„Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească.

Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim. Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat.

Vom avea o brăţară pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, o brăţară de acces, cum se procedează la toate evenimentele”, a anunțat Simion la Antena 3.

Anunțul făcut de George Simion cu puțin timp înainte de nuntă. Invitații vor trebui să urmeze anumite reguli
George Simion se căsătorește

„Am invitat toţi colegii parlamentari, aşa mi s-a părut normal”

Muzica va fi asigurată de Veta Biriș, taraful lui Tudorel Pană, taraful de la Vărbilău și formația Phoenix. Liderul AUR a mai spus că a împărțit invitații tuturor colegilor din Parlament, de la toate partidele politice, însă, până acum, nu a primit nicio confirmare.

„Va cânta doamna Veta Biriş, o să fie taraful lui Tudorel Pană, taraful de la Vărbilău şi formaţia Phoenix. Am invitat toţi colegii parlamentari, aşa mi s-a părut normal. Din păcate, cred că au ordin, să nu participe. Nu am primit confirmarea de la niciunul dintre partidele din Parlament, dar nu este opţional. Vine doar cine vrea. Naşii şi rudele apropiate o să se ocupe de sarmale şi de masa nuntaşilor.

Vom avea sarmale şi grătar. Colegii mei parlamentari vor amenaja câte un cort pentru fiecare regiune etnografică din România. O să vină mulţi meşteşugari şi mulţi oameni conectaţi cu folclorul românesc. Nuntaşii vor avea diferite atracţii la care pot participa, ca la un festival.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...