Anunțul făcut de Gabriel Cotabiță după 7 ani de căsătorie. „Dragoste cu forța nu se poate”. Alina e cu 27 de ani mai tânără

Ioana Bucur 21.01.2023, 20:18

Despărțiți de o diferență de vârstă de 27 de ani, uniți de o căsnicie de șapte ani, Gabriel Cotabiță și Alina par să trăiască o poveste de dragoste ruptă din basme. Artistul a făcut mărturisiri sincere despre femeia care îi este soție de aproape un deceniu, cea care i-a fost alături în cel mai greu moment din viața sa.

Ce a dezvăluit Gabriel Cotabiță, după șapte ani de căsătorie

În vârstă de 67 de ani, Gabriel Cotabiță a trăit experiențe terifiante, fiind la un pas de moarte nu o dată, ci de două ori, din pricina unor probleme medicale. În cele mai grele momente din viața sa, a avut-o alături de Alina, femeia care l-a încurajat, sprijinit și care nu s-a îndoit nicio clipă că are puterea să se pună din nou pe picioare.

Când vorbește despre soția sa, Gabriel Cotabiță mărturisește că Alina îi este, înainte de orice, o prietenă foarte bună. Artistul a mai dezvăluit că relația lor este una modernă, că partenerea sa este „o femeie liberă din toate punctele de vedere” și că actul de căsătorie nu îi îngrădește în nicio formă.

„Absolut deloc. Nici pe ea, nici pe mine. Şi ea ştie foarte bine asta (…) Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere.

E important că a ajuns la concluzia că nu se poate face dragoste cu forţa. Într-o rela­ţie sunt importante respectul şi camaraderia. După dragoste. Iar eu şi ea suntem camarazi”, a declarat artistul într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro.

Anunțul făcut de Gabriel Cotabiță după 7 ani de căsătorie. „Dragoste cu forța nu se poate”. Alina e cu 27 de ani mai tânără

„Era trecut în fişa postului”

Artistul mai spune despre soția sa că nu este doar o femeie frumoasă, dar și inteligentă.

„Păi, cum să nu o iubeşti?! Este o per­soană extraordinară! Lăsăm deoparte faptul că arată foarte bine ca femeie – pentru că nici nu avea voie să arate rău, era trecut în fişa postului – ceea ce mă fascinează pe mine la ea e că este extrem de deşteaptă”, a mai spus Gabriel Cotabiță.

Cu toate că sunt diferența de vârstă dintre ei este de 27 de ani, artistul având 67 de ani, iar Alina, aproape 40, acest aspect nu a fost niciodată un obstacol pentru ei. Sunt căsătoriți din 2016, însă formează un cuplu de aproape 12 ani.

„Ne-am cunoscut în 2010. După un spectacol al lui, la care am fost şi care mi-a plăcut mult. După concert, i-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obişnuit. Dar nu înrăit…Am rămas surprinsă că mi-a răspuns el, şi nu PR-ul, şi chiar repede, la vreo două ore după concert.

Apoi, de Sfântul Mihail şi Gavril, i-am urat „La mulţi ani!. Mi-a urat şi el mie, dar mi-a scris şi ceva de genul „Să-ţi păs­trezi zâmbetul fermecător”.

Am mai vorbit de câteva ori pe chat privat. Până la urmă, m-a invitat la o cafea, iar eu am acceptat. Şi uite aşa, de la o cafea şi-un film şi altă cafea, şi alt film… au trecut ani de zile”, a declarat Alina Gabriela Munteanu în urmă cu câțiva ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...