VIDEO EXCLUSIV

Anunțul făcut de Diana Dumitrescu despre mărirea familiei: „Sunt puțin cam bătrâioară” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 16.01.2023, 17:02

Diana Dumitrescu și Alin Boroi sunt împreună de 7 ani, s-au căsătorit în urmă cu 4 ani, iar, un an mai târziu, cei doi deveneau, pentru prima dată, părinți. Dacă în primă fază și-au concentrat energia și atenția exclusiv asupra lui Carol, ulterior îndrăgostiții au luat în calcul să aibă o familie mai mare, iar Carol să nu rămână singur la părinți.

Între timp, actrița nu mai este așa hotărâtă în ceea ce privește acest plan și a explicat, exclusiv pentru Impact.ro, motivele care au determinat-o să nu mai pună presiune pe ea în ceea ce privește al doilea moștenitor.

Fiul Carol este centrul universului ei

Diana Dumitrescu experimentează, din toamna lui 2019, cel mai important rol din viața ei, acela de mamă. De când l-a născut pe Carol, acesta a devenit centrul universului ei și face tot posibilul să îi fie aproape și să îi îndeplinească dorințele. Multă vreme, actrița și-a dorit un al doilea copil, considerând că ar fi bine ca băiatul ei să aibă un partener sau o parteneră de joacă. Între timp, lucrurile s-au mai schimbat, iar ea se declară mulțumită și cu formula de 3, în care se găsesc astăzi:

„Să știi că m-am gândit mult la asta și la un moment dat eram pro, aș mai face un copil, între timp m-am schimbat”, ne-a mărturisit Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu: „Nu știu dacă aș putea să mă împart”

Nu o sperie faptul de a o lua de la capăt cu nopți nedormite și cu schimbatul scutecelor, acum când băiatul este la gradiniță și comunicarea cu el este mult mai bună, de când a crescut, ci faptul că nu știe dacă ar putea să gestioneze corect situația, astfel încât nimeni să nu aibă de suferit.

„Asta mi-ar fi foarte drag (schimbat scutece, etc), doar că este solicitant Carol și cere foarte multă atenție. Nu știu dacă aș putea să mă împart, adică le apreciez și mi se par eroine femeile care au 2 – 3 – 4 copii, dar eu nu știu dacă sunt în stare și dacă pot să fac asta”, a spus, pentru Impact.ro, actrița.

Pe de altă parte, Diana ia în calcul vârsta, ea urmând să schimbe prefixul în septembrie:

„Probabil că dacă Dumnezeu mi-l va da, îți dai seama că nu o să zic “nu” și o să descopăr atunci, dar cumva mi se pare că sunt și puțin cam bătrânioară în sensul de inclusiv biologic, că mă apropii de 40 de ani,

și mă gândesc și la ideea că o să ajungă copilul meu să fie la liceu sau spre facultate și eu o să fiu o băbuță și nu cred că mi-ar plăcea treaba asta. Mi-ar plăcea să pot să-l prind, adică nu știi cât o duci”, a declarat, pentru Impact.ro, Diana Dumitrescu.

Soțul Dianei își dorește al doilea copil

În timp ce pentru Diana, al doilea moștenior nu mai este o miză și lasă timpul să decidă, partenerul ei de viață, Alin Boroi, nu a renunțat la gândul de a deveni tată pentru a doua oară.

„Cumva e așa, trebuia să îl cunosc pe Alin cu 10 ani în urmă ca să avem o familie mare. El își dorește foarte tare, dar să vedem ce se va întâmpla”, a mai precizat Diana Dumitrescu.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe