Anunţul făcut de Cătălin Măruţă după 14 ani petrecuţi la Pro TV. “Vă mulţumesc”

Badea Violeta 22.10.2021, 16:59
Anunţul făcut de Cătălin Măruţă după 14 ani petrecuţi la Pro TV. “Vă mulţumesc”

E sărbătoare mare la Pro TV. Cătălin Măruță a împlinit astăzi 14 ani de când realizează emisiuni la postul din Pache Protopopescu. Iată ce anunț a făcut celebrul prezentator!

Emisiunea lui Cătălin Măruță a împlinit 14 ani

Zi importantă pentru Cătălin Măruță! Emisiunea sa a împlinit astăzi 14 ani. Inițial, aceasta a fost difuzată cu numele de „Happy Hour”, iar apoi s-a transformat în „La Măruță”. De-a lungul timpului, prezentatorul tv a avut o groază de invitați, a difuzat o mulțime de materiale și a transmis numeroase scene care de care mai inedite.

Amintim că emisiunea a debutat la data de 22 octombrie 2007, de la ora 17:45 şi a fost difuzată în cursul săptămânii, de luni până vineri. Astăzi, telespectatorii urmăresc emisiune tot de luni până vineri, dar de la ora 15:00. Iată ce a declarat Cătălin Măruță în această zi importantă din cariera sa.

„Azi se împlinesc 14 ani de când sunt zi de zi cu voi, la Pro TV. Astăzi, sărbătorim cu dumneavoastră cei de acasă, cu toţi cei de pe toate reţelele de socializare.

În urmă cu 14 ani nu puteam să comunicăm pe aşa multe canale, acum suntem peste tot, dar încă suntem uniţi la emisiune, de la 15 la 17, de luni până vineri, iar asta mă bucură tare mult. Am început cu “Happy Hour”, apoi ne-am transformat în “La Măruţă”, am avut şi ediţii speciale.

Vreau să vă mulţumesc pentru 14 ani petrecuţi împreună, dar şi echipei, redacţiei. Vă iubesc şi vă mulţumesc! La mulţi ani, să fim sănătoşi”, a spus Cătălin Măruţa, pe Instagram.

Emisiunea lui Catalin Maruta a implinit 14 ani
Emisiunea lui Catalin Maruta a implinit 14 ani

Ce vedete i-au transmis urări de „La mulți ani!”

Mai multe vedete au ținut să le transmită urări celor din echipa „La Măruță”. Printre acestea s-au numărat: Smiley, Andreea Marin, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu și Violeta, fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin.

„Băi, la mulți ani! Felicitări pentru atâția ani de emisiune, de succes. Vă doresc cel puțin încă atâția, să promovați oameni mișto, muzică frumoasă și ce să vă spun…sănătate prezentatorului.”, a transmis Smiley.

„Avem aceeași vârstă, eu cu emisiunea ta. Facem amândoi 14 ani. Vreau să-ți urez la mulți ani, o audiență mare și să te bucuri de emisiune. Măruță, ai legătura!”, i-a spus Violeta prezentatorului de la Pro TV.

„La mulți ani! Avem atâtea amintiri împreună, am făcut atâtea lucruri frumoase, am trăit clipe frumoase împreună cu publicul tău. Ai o familie minunată. Doresc la mulți ani nu doar emisiunii tale, ci fiecărui om care are un loc în sufletul tău, Măruță…și echipei tale. Drum mult mai frumos de acum înainte, bun și plin de sănătate că e mai bună decât toate.”, a transmis și Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe