Anunțul din Germania care cutremură Europa. Pericol la granița României

Badea Violeta 15.09.2022, 15:52
Anunțul din Germania care cutremură Europa. Pericol la granița României

Următoarea confruntare importantă dintre forţele lui Vladimir Putin şi cele ale Occidentului ar putea avea loc, din păcate, tot la granița țării noastre, anunță Eberhard Zorn, un general din cadrul Armatei Germane. Acesta dezvăluie care ar putea fi următoarea mișcare a liderului de la Kremlin!

Care ar putea fi noua țintă a lui Vladimir Putin

Un general din cadrul Armatei Germane, Eberhard Zorn, susține că Rusia ar putea deschide un nou front, cu toate ca a suferit pierderi importante în Ucraina.

„Kaliningradul, Marea Baltică, frontiera finlandeză, Georgia, Republica Moldova, sunt multe posibilități. Putin ar avea capacitățile să deschidă un nou front.

Chiar dacă aproximativ 60% dintre Forțele sale terestre sunt angajate în războiul din Ucraina, mai ales Marina și Forțele aeriene rusești dispun încă de capacități neangajate în război”, a declarat generalul Eberhard Zorn, potrivit săptămânalului Focus.

Citește și Ucraina acuză Rusia că a lăsat Harkov și Donețk fără curent. Zelenski către Putin: „Încă mai crezi că ne poți speria?”!

Care ar putea fi urmatoarea miscarea a liderului de la Kremlin, potrivit unui genneral german
Care ar putea fi urmatoarea miscarea a liderului de la Kremlin, potrivit unui genneral german

„Germania nu poate să-și golească propriile stocuri”

În cadrul aceluiași interviu, generalul german a explicat de ce țara sa a ales să livreze mai puțin armament Ucrainei în comparație cu celelalte puteri occidentale.

Nu de puține ori, Berlinul a fost acuzat că refuză să ajute țara condusă de Volodimir Zelenski. Potrivit lui Eberhard Zorn, țara sa a ajutat Ucraina consistent atât cantitativ, cât și calitativ.

Dar, susține acesta, Germania nu poate să-și golească propriile stocuri. În plus, Eberhard Zorn a declarat că Germania trebuie să fie bine echipată, fiindcă Vladimir Putin înțelege numai „limbajul puterii”. În plus, așa cum spuneam și mai sus, generalul Armatei Germane consideră că Rusia încă mai are capacitatea de a deschide un alt front.

Totuși, Eberhard Zorn a ținut să laude armata ucraineană, precizând că aceasta a acționat în mod inteligent. De asemenea, acesta a spus că ucrainenii desfășoară operațiuni în mod suveran și foarte mobil.

„Acum nici două săptămâni aș fi spus că întregul Donbas va fi pe mâna rușilor în șase luni. Azi spun că nu vor reuși”, a mai declarat generalul Armatei Germane.

Citește și Moscova avertizează că SUA ar putea putea fi implicate într-un conflict militar direct cu Rusia. Ce nu trebuie să facă Washingtonul!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...