Anunțul despre Gabriela Firea care face înconjurul României. E ca și stabilit

Anunțul despre Gabriela Firea care face înconjurul României. E ca și stabilit

Cel mai bun candidat PSD pentru prezidențiale este Gabriela Firea. Este opinia liderului PSD, Marcel Ciolacu, care a declarat, însă, că are discuții serioase și zilnice cu liderul Pro România, Victor Ponta, pe aceeași temă. Ciolacu ia în calcul o posibilă alianță a PSD cu Pro România.

Ce intenții are PSD cu Firea

Contextul a fost o întrebare adresată lui Ciolacu, anume dacă ar susține candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale în 2024. “Cel mai bun candidat la prezidențiale pentru PSD este Gabriela Firea“, a răspuns Ciolacu. De altfel, acesta nu a negat că discută cu Victor Ponta în fiecare zi și că unul dintre subiecte este și acesta.

Victor Ponta și-a anunțat intenția de candida la prezidențialele din 2024. În cazul unei alianțe PSD – Pro România, stabilirea candidatului va fi făcută în interiorul acestei alianțe.

Ciolacu de salvare al PSD la prezidențiale e Firea

Ciolacu de salvare al PSD la prezidențiale e Firea

“Cu Ponta am discuții câteodată bune, câteodată mai puțin bune”

Discuțiile cu Ponta sunt, unoeri, ostile, admite Ciolacu. Acesta i-a cerut lui Ponta să nu mai atace partidul din care a plecat și partidul care i-a dat ocazia să fie prim-ministru.

Interimarul PSD nu exclude nici o alianță cu ALDE, după ce deputații acestui organism s-au afiliat astăzi grupului PSD.

“I-am spus și la telefon domnului Ponta, au început să apară niște excese și parcă ne facem că uităm trecutul avut și în interiorul PSD și l-am anunțat că eu nu o să mai accept acest lucru dacă dorim să construim ceva împreună”, a spus Ciolacu acum două zile.

În privința afilierii politice, Ciolacu nu exclude nicio posibilitate.

„Afilierea este un pas important pentru o alianță cu ALDE. De asemenea, am discuții cu Ponta zilnice, câte odată bune, câte odată mai puțin bune”, a declarat Ciolacu.
Liderul Pro România, Victor Ponta, a anunțat recent că intenționează să candideze la prezidențialele din 2024.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI