Anunțul de la Poliție pentru șoferii din București. Ruta pe care trebuie să o evite vineri

Stan Filon 10.03.2022, 13:50
Anunțul de la Poliție pentru șoferii din București. Ruta pe care trebuie să o evite vineri

Kamala Harris, vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, vine în România, iar vizita sa va da peste cap traficul rutier, cel puțin de Drumul Național 1, dar și în Capitală, unde vor fi restricții serioase, între anumite ore. Așadar, Poliția Rutieră face apel la șoferii români să evite deplasarea pe DN 1 între anumite ore și le mulțumește pentru înțelegere.

Anunțul de la Poliție pentru șoferii din București și cei care circulă pe DN 1

Kamala Harris, vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, vine în România, iar vizita este una istorică. Autoritățile din țara noastră s-au pregătit ca atare pentru vizita înaltului demnitar american, iar polițiștii de la Rutieră vin și ei cu precizări pentru șoferii români, care vor simți restricțiile de circulație de pe DN 1 și din București.

„Autorităţile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puţin cu activităţile cotidiene ale populaţiei. Astfel, pentru participanţii la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulaţiei şi, în acest context, Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor auto să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor. Conducătorilor auto le este recomandat, ca vineri, 11 martie, în intervalul orar 12:00 – 17:00, să evite deplasarea pe Drumul Naţional 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje”, se arată într-un comunicat transmis de MAI.

Anuntul de la Politie pentru soferii din Bucuresti si cei care circula pe DN 1
Anuntul de la Politie pentru soferii din Bucuresti si cei care circula pe DN 1, in timpul vizitei vicepresedintelui SUA, Kamala Harris

Restricții de circulație pentru vizita vicepreședintelui SUA la București

Autoritățile știu că șoferilor din România care circulă pe DN1 le va fi greu vineri, 11 martie, însă le mulțumește acestora pentru „înţelegerea acordată cu privire la acest eveniment de o importanţă deosebită pentru România”.

Președintele Klaus Iohannis o va primi vineri, 11 martie 2022, la Palatul Cotroceni, pentru consultări politice pe Kamala Harris, vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, care se va afla în vizită oficială în România, se arată într-un comunicat transmis de Administrația Prezidențială.

Prezența vicepreședintelui Kamala Harris în România „reconfirmă soliditatea Parteneriatului Strategic bilateral și angajamentul ferm al Statelor Unite de a susține securitatea României și a aliaților NATO de pe Flancul Estic”, în contextul amenințărilor actuale de securitate generate de agresiunea ilegală a Federației Ruse, precum și în gestionarea fluxurilor de refugiați de la granițe și acordarea de asistență umanitară, menționează sursa citată.

Vizita înaltului oficial american are loc și cu ocazia împlinirii în acest an a douăzeci și cinci de ani de la lansarea Parteneriatului Strategic bilateral, mai precizează comunicatul citat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...