Anunțul care zguduie echipa Chefi la cuțite. A murit subit în propria casă, avea doar 39 de ani

Andreea Bisinicu 03.12.2022, 14:36

Anunț șocant pentru fanii emisiunii Chefi la Cuțite. Unul dintre concurenții sezonului 8 a murit în propria casă. Bărbatul a încetat din viață la vârsta de 38 de ani și era de profesie medic stomatolog. Mesajul sfâșietor a fost făcut public de către reprezentanții clinicii unde profesa specialistul.

Un fost concurent de la Chefi la Cuțite a murit la 39 de ani

Momente cumplite pentru familia lui Iulian Juncănaru. Medicul stomatolog a încetat din viață la vârsta de 38 de ani, în intimitatea propriului cămin.

Regretatul doctor a devenit cunoscut telespectatorilor, după ce a participat la sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite, de la Antena 1. Familia, apropiații și colegii său de la clinică au făcut anunțul trist pe rețelele sociale.

„Am încercat să amânăm pe cât posibil publicarea acestui mesaj pentru că echipa noastră a fost puternic zguduită de vestea tristă. Date fiind circumstanțele, a trebuit să ne luăm rămas bun prematur de la unul dintre colegii noștri, doctorul Iulian Juncănaru.

Perioada petrecută de acesta la clinică a fost una marcată de zâmbete și energii pozitive, care ne-a ajutat să consolidăm și mai mult sentimentul de echipă, de familie.

Amintirea pe care o purtăm cu noi mai departe este cea a unui om muncitor, sufletist, talentat și zâmbitor. Mulțumim pentru toate clipele frumoase! Odihnește-te în pace!”, au transmis reprezenmtanții clinicii la care lucra regretatul dentist.

Citește și Cine este câștigătorul emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 10. Puțini se așteptau la acest deznodământ

A muncit din greu pentru a-și plăti facultatea

Iulian Juncănaru a venit la Chefi la Cuțite în anul 2020, și a reușit să-i impresioneze pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea cu preparatul lui și povestea sa incredibilă de viață.

Regretatul medic a trudit pentru a strânge banii pentru facultate, neavând parte de sprijin financiar din partea părinților.

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea.

Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate.

Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, povestea Iulian Juncănaru în 2020, la preselecțiile pentru al optulea sezon Chefi la Cuțite.

Citește și Scandal în finala Chefi la Cuțite. „Cred că o și bat”. De la ce s-au luat doi concurenți

Urmăriți Impact.ro și pe