Anunțul care i-a îngrijorat pe fanii Oanei Roman. Ce se întâmplă cu mama vedetei. „Doamne ajută să fie bine”

Ioana Bucur 06.08.2022, 20:13
Anunțul care i-a îngrijorat pe fanii Oanei Roman. Ce se întâmplă cu mama vedetei. „Doamne ajută să fie bine”

După câteva zile de relaxare cu familia, întoarcerea acasă i-a adus momente dificile. Fanii Oanei Roman sunt îngrijorați după cel mai recent mesaj postat de vedetă pe o platformă de social media. Din nefericire, este vorba despre mama ei, care a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Ce a transmis fiica lui Petre Roman.

Ce se întâmplă cu mama Oanei Roman

Oana Roman a petrecut câteva zile de liniște și relaxare pe litoralul românesc al Mării Negre. Din nefericire, la scurt timp după ce s-a întors în București, problemele au și apărut.

Vedeta a postat un mesaj scurt în care a transmis celor care îi urmăresc activitatea în mediul online că mama ei are din nou probleme de sănătate și a fost dusă de urgență la spital. Fără să dea mai multe detalii, Oana Roman a precizat că, în aceste momente, nu are „putere să fiu aici, cu voi”.

„Mama e la spital. Nu am putere să fiu aici cu voi. Doamne ajută să fie bine”, a scris Oana Roman pe rețeaua de socializare.

Anunțul care i-a îngrijorat pe fanii Oanei Roman. Ce se întâmplă cu mama vedetei. „Doamne ajută să fie bine”

„Sperăm că o să fie bine”

Cu doar câteva săptămâni înainte, Mioara Roman era internată în spital, medicii făcându-i atunci o serie de analize.

„A trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite, pentru că nu se simțea bine. Am venit la Spitalul Colentina și cel puțin pe secția unde este mama sunt impresionată pozitiv de cum arată și cum este tot personalul. O surpriză plăcută. E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune.

Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala”, spunea Oana Roman, pe contul său de Instagram.

La începutul anului, Oana Roman dezvăluia că mama sa a fost infectată cu Covid-19, iar boala a lăsat unele urme evidente asupra sănătății și stării emoționale a Mioarei Roman.

„După COVID, este mult mai agitată, uită lucruri, e mai insistentă în anumite chestii, are niște fixații foarte ciudate. De aceea m-am dus ieri cu doamna doctor la ea, ca s-o vadă, și mi-a spus că i se pare că există un mic regres din cauza faptului că această boală a lăsat niște urme. I-a mai modificat puțin tratamentul și să sperăm că o să fie bine”, a mărturisit Oana Roman, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...