Anunţ trist pentru cei care stau la bloc. Preţurile se dublează, nu vor fi deloc vremuri bune

Badea Violeta 21.01.2022, 09:19
Anunţ trist pentru cei care stau la bloc. Preţurile se dublează, nu vor fi deloc vremuri bune

Anunț îngrijorător! Fiecare om care stă la bloc ar trebui să știe acest lucru. Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, le dă o veste tristă acestor români. Astfel, potrivit acesteia, preţurile urmează să se dubleze. Pe oameni îi așteaptă o mulțime de probleme. Iată la ce serviciu se va majora tariful. Vezi anunțul făcut de fostul primar al Bucureștiului!

Gabriela Firea, anunț trist pentru românii care locuiesc la bloc

Fostul primar al Capitalei a transmis, pe pagina sa personală de Facebook, că preţul căldurii în București va crește în perioada următoare, după ce noul tarif total pentru gigacalorie anunţat oficial de către ANRE este aproape dublu.

Potrivit acesteia, prețul a depășit 850 de lei. Gabriela Firea l-a atacat pe actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, care în loc să vină cu soluţii preferă să-i arate cu degetul pe alții.

„Preţul căldurii în Capitală va sări în aer. Noul tarif total pentru gigacalorie anunţat oficial de către ANRE este aproape dublu, peste 850 de lei.

Nicuşor Dan trebuie să vină cu soluţii, nu să-i arate cu degetul pe cei care i-au lăsat proiecte la cheie. Înainte să mă acuze de minciuni mai bine le-ar spune oamenilor adevărul”, a scris Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

„Nicuşor Dan minte şi când spune că facturile pentru apă caldă şi căldură sunt plătite la zi”

Gabriela Firea a spus, de asemenea, că actualul primar al Capitalei minte când spune că a venit cu o propunere în Consiliul General.

Ea susține că Nicușor Dan nu a discutat cu reprezentanții PSD, iar partenerii săi i-ar fi respins cererea. În plus, Gabriela Firea afirmă că primarul minte şi când spune că facturile pentru apă caldă şi căldură sunt plătite la zi.

„Cu reprezentanţii PSD nu a discutat! Până şi partenerii săi i-au respins ideea. Consilierii generali PSD nu vor vota nici o majorare de preţ care să dubleze facturile. Există acest risc, subvenţia să se micşoreze iar bucureştenii să plătească dublu.

Nicuşor Dan trebuie sa iasă public şi să-i anunţe pe bucureşteni dacă menţine subvenţia la acelaşi nivel şi dacă vor plăti la fel pentru căldură şi apă caldă.

Nicuşor Dan minte şi când spune că facturile pentru apă caldă şi căldură sunt plătite la zi. Anul 2021 nu a fost primul în care Municipalitatea a achitat integral subvenţia. Primăria Capitalei a încheiat anul cu cel puţin 210 milioane de lei datorii la Termoenergetica”, a scris Gabriela Firea.

Gabriela Firea, despre datoriile pe care le are Primăria Capitalei

De asemenea, fostul edial al Bucureștiului a vorbit și despre datoriile pe care le are Primăria Capitalei. Ea a spus că aceasta încheiat anul cu cel puţin 210 milioane de lei datorii la Termoenergetica și a precizat că Nicușor Dan nu pare deloc interesat să plătească acești bani.

„Nu e suficient că mii de familii stau în frig din cauza avariilor. Nicuşor Dan nici nu pare interesat să achite datoriile, chiar dacă public pozează în cel mai corect şi transparent edil.

Şi-au dat seama de abilităţile sale până şi oamenii pe care i-a pus să conducă termoficarea din Capitală care au cerut ajutor de la Guvernul României pentru plata datoriilor.”, a mai spus fostul edil al Bucureștiului.

Amintim că Gabriela Firea, în vârstă de 49 de ani, a ocupat funcția de Primar general al Municipiului București în urma alegerilor din 5 iunie 2016.

La alegerile din data de 27 septembrie 2020, ea a fost desemnată de PSD să candideze pentru un nou mandat de primar general al Municipiului București, dar s-a clasat pe locul al doilea, după Nicușor Dan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...